İlk Teravih Namazı bu akşam kılınacak!

DENİZLİ 15.05.2018 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İlk Teravih Namazı bu akşam kılınacak!

İslam dünyası için çok değerli olan ve on bir ayın sultanı olarak bilinen mübarek Ramazan-ı Şerif ayı bu akşamdan itibaren başlıyor. Denizli’de ilk teravih bu akşam kılınacak. Denizli’de Teravih namazının hatimle kılınacak camiler haberimizin içinde yer alıyor.   Ellerin semaya yükseleceği, dua ve ibadetler ile geçirilecek on bir ayın sultanının ilk teravih namazı bu akşam Denizli’de 21.44’de kılınacak. Salı gününü Çarşamba’ya bağlayan gecede sahura kalkarak Ramazan ayının ilk orucu tutulacak. Denizli İl Müftülüğü tarafından Ramazan-ı Şerif ayına özel programların yanı sıra, Enderun usulü namaz ve hatimle teravih namazı kılınacak camiler belirlendi.   Enderun Usulü ve Cumhur Müezzinliği Programı Uygulanan Camiler   1. Pamukkale Delikliçınar Yeni Camii                               18 Mayıs 2018 Cuma 2. Merkezefendi Bereketli Somuneubaba Camii           25 Mayıs 2018 Cuma 3. Pamukkale Kınıklı Mh. Asmalıevler Camii                  01 Haziran 2018 Cuma  4. Merkezefendi Yenişehir Mh. Şengtin Camii             08 Haziran 2018 Cuma   Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler    1. Akpınar Camii 2. Hatipoğlu Camii 3. Kınıklı Camii 4. Bağbaşı Abdülhamit Han Camii   2. Merkezefendi Müftülüğü Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler   1. Bayramyeri Camii 2. Gümüşler Yeni Camii 3. Bahçelievler Yeni Camii 4. Sümer Akçeşme Camii 5. Hacılar Camii 6. Boztepe Camii 7. Yenişehir Atanur Camii 8. Göveçlik Merkez Camii 9. Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu 10. Şirinköy Halıköy Camii 11. Üçler Mh.Emir Sultan Camii 12. Başkarcı Yeni Camii   Denizli için İmsak;    

İslam dünyası için çok değerli olan ve on bir ayın sultanı olarak bilinen mübarek Ramazan-ı Şerif ayı bu akşamdan itibaren başlıyor. Denizli’de ilk teravih bu akşam kılınacak. Denizli’de Teravih namazının hatimle kılınacak camiler haberimizin içinde yer alıyor.

 

Ellerin semaya yükseleceği, dua ve ibadetler ile geçirilecek on bir ayın sultanının ilk teravih namazı bu akşam Denizli’de 21.44’de kılınacak. Salı gününü Çarşamba’ya bağlayan gecede sahura kalkarak Ramazan ayının ilk orucu tutulacak. Denizli İl Müftülüğü tarafından Ramazan-ı Şerif ayına özel programların yanı sıra, Enderun usulü namaz ve hatimle teravih namazı kılınacak camiler belirlendi.

 

Enderun Usulü ve Cumhur Müezzinliği Programı Uygulanan Camiler

 

1. Pamukkale Delikliçınar Yeni Camii                               18 Mayıs 2018 Cuma

2. Merkezefendi Bereketli Somuneubaba Camii           25 Mayıs 2018 Cuma

3. Pamukkale Kınıklı Mh. Asmalıevler Camii                  01 Haziran 2018 Cuma

 4. Merkezefendi Yenişehir Mh. Şengtin Camii             08 Haziran 2018 Cuma

 

Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler

 

 1. Akpınar Camii

2. Hatipoğlu Camii

3. Kınıklı Camii

4. Bağbaşı Abdülhamit Han Camii

 

2. Merkezefendi Müftülüğü Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camiler

 

1. Bayramyeri Camii

2. Gümüşler Yeni Camii

3. Bahçelievler Yeni Camii

4. Sümer Akçeşme Camii

5. Hacılar Camii

6. Boztepe Camii

7. Yenişehir Atanur Camii

8. Göveçlik Merkez Camii

9. Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu

10. Şirinköy Halıköy Camii

11. Üçler Mh.Emir Sultan Camii

12. Başkarcı Yeni Camii

 

Denizli için İmsak;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.