İtfaiye personelinden uygulamalı eğitim!

DENİZLİ 14.03.2018 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İtfaiye personelinden uygulamalı eğitim!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) “Belediye Akademisi” kapsamında, itfaiye personeline yönelik uygulama ağırlıklı eğitim programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın katkıları ile Denizli’de gerçekleşti.   Denizli’de ki eğitimlere, Giresun-Eynesil, Uşak - Banaz –Altınyayla- Karamanlı,  Isparta- Şarkikaraağaç-  Senirkent- Pazarlar-Yalvaç, Afyon Merkez- Dazkırı ve Şanlıurfa itfaiye personelleri katıldı.   TBB ve Denizli itfaiyesinin ortak gerçekleştirdiği 5-16 Mart uygulamalı itfaiyeci yetiştirme programının devam ettiği eğitimlerde, yangına müdahale ve öncesinde alınacak tedbirler ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.  

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) “Belediye Akademisi” kapsamında, itfaiye personeline yönelik uygulama ağırlıklı eğitim programı, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın katkıları ile Denizli’de gerçekleşti.

 

Denizli’de ki eğitimlere, Giresun-Eynesil, Uşak - Banaz –Altınyayla- Karamanlı,  Isparta- Şarkikaraağaç-  Senirkent- Pazarlar-Yalvaç, Afyon Merkez- Dazkırı ve Şanlıurfa itfaiye personelleri katıldı.

 

TBB ve Denizli itfaiyesinin ortak gerçekleştirdiği 5-16 Mart uygulamalı itfaiyeci yetiştirme programının devam ettiği eğitimlerde, yangına müdahale ve öncesinde alınacak tedbirler ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.