İYİ Parti’de 5 ilçe başkanının daha ataması yapıldı...

SİYASET 05.11.2018 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İYİ Parti’de 5 ilçe başkanının daha ataması yapıldı...

İYİ Parti’de yeniden yapılandırma sürüyor. İstifa eden 5 ilçenin daha başkanları atandı. İYİ Parti’de Güney dışında tüm ilçelerin atamaları tamamlandı.   Çal’da Mustafa Berber, Baklan’da Mustafa Acar, Babadağ’da Ayşen Yümsek, Acıpayam’da Muzaffer Akyol ve Çameli’de Oğuz Buğra Tur ilçe başkanı olarak atandı. Yeniden yapılanma sürecinin tamamlanamadığı tek ilçe ise Güney. Güney’de henüz bir atama yapılmadı. İl Başkanlığı bu ilçenin yapısına uygun bir adayın belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti’de yeniden yapılandırma sürüyor. İstifa eden 5 ilçenin daha başkanları atandı. İYİ Parti’de Güney dışında tüm ilçelerin atamaları tamamlandı.

 

Çal’da Mustafa Berber, Baklan’da Mustafa Acar, Babadağ’da Ayşen Yümsek, Acıpayam’da Muzaffer Akyol ve Çameli’de Oğuz Buğra Tur ilçe başkanı olarak atandı.

Yeniden yapılanma sürecinin tamamlanamadığı tek ilçe ise Güney. Güney’de henüz bir atama yapılmadı. İl Başkanlığı bu ilçenin yapısına uygun bir adayın belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.