İyi Parti il başkanı Öztürk istifa etti!

SİYASET 24.04.2018 - 22:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti il başkanı Öztürk istifa etti!

Denizli’de geçen yılın Aralık ayında Kurucu İl Başkanı olarak atandıktan sonra gerçekleştirilen ilk genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk istifa etti.   İstifasını dün akşam gerçekleşen il başkanlığı toplantısında açıklayan Öztürk’ün 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacağı için istifa ettiği öğrenildi. Öztürk’ten boşalan İl Başkanlığına ise Hasan Akgün seçildi.

Denizli’de geçen yılın Aralık ayında Kurucu İl Başkanı olarak atandıktan sonra gerçekleştirilen ilk genel kurulda başkanlığa seçilen İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk istifa etti.

 

İstifasını dün akşam gerçekleşen il başkanlığı toplantısında açıklayan Öztürk’ün 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacağı için istifa ettiği öğrenildi. Öztürk’ten boşalan İl Başkanlığına ise Hasan Akgün seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.