İzmir depreminin ardından Vali Atik'ten ilk açıklama

GÜNDEM 30.10.2020 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İzmir depreminin ardından Vali Atik'ten ilk açıklama

Denizli’de de etkili olan merkez üssü Ege Denizi-Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili Vali Ali Fuat Atik açıklama yaptı.   Denizli ve birçok çevre ilde hissedilen İzmir depreminde Bornova ve Bayraklı’da 5 -6 evin yıkıldığı açıklandı. Depremde yıkılan binalardan ilk görüntüler ortaya çıktı. Korku ve paniğin yaşandığı yıkım alanında, vatandaşlar bina yıkımının altında kalan vatandaşları kurtarmaya çalıştı.     VALİ ATİK’TEN İLK AÇIKLAMA Denizli’de de hissedilen depremle ilgili Vali Ali Fuat Atik, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Vali Ali Fuat Atik, “Merkez üssü Ege Denizi-Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem İlimizde de hissedilmiştir. İlimizde depremle ilgili olarak herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun. Cenab-ı Allah Ülkemizi afetlerden korusun.

Denizli’de de etkili olan merkez üssü Ege Denizi-Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili Vali Ali Fuat Atik açıklama yaptı.

 

Denizli ve birçok çevre ilde hissedilen İzmir depreminde Bornova ve Bayraklı’da 5 -6 evin yıkıldığı açıklandı. Depremde yıkılan binalardan ilk görüntüler ortaya çıktı. Korku ve paniğin yaşandığı yıkım alanında, vatandaşlar bina yıkımının altında kalan vatandaşları kurtarmaya çalıştı.

 

 

VALİ ATİK’TEN İLK AÇIKLAMA

Denizli’de de hissedilen depremle ilgili Vali Ali Fuat Atik, Twitter hesabından açıklamada bulundu. Vali Ali Fuat Atik, “Merkez üssü Ege Denizi-Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem İlimizde de hissedilmiştir. İlimizde depremle ilgili olarak herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun. Cenab-ı Allah Ülkemizi afetlerden korusun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.