Karate'nin kalbi Denizli'de atıyor

SPOR 20.07.2018 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karate'nin kalbi Denizli'de atıyor

Bu sene 5.si düzenlenen Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası karate camiasını Karahayıt’ta buluşturuyor. 3 günlük kampın ardından bugün başlayacak turnuvada 844 sporcu tatamiye çıkacak.    Türkiye’nin en prestijli özel turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası 16-22 Temmuz tarihlerinde Karahayıt’ta gerçekleşiyor. 16 Temmuz tarihinde kamp programı ile başlayan programda Türk Karatesinin önemli isimleri genç sporcularla buluştu. Adeta yıldızlar geçiti Denizli'de    Dünya ve Avrupa Şampiyonu Karateciler Okay Arpa ve Haldun Alagaş, A Milli Takım Kata Antrenörü Metin Sofuoğlu, Avrupa ve Dünya Klasmanı hakemi Mehmet Akif Gürbüz ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Hakem Kurulu Üyesi olan Uğur Kobaş gibi isimler, turnuva boyunca sporculara oyun kuralları ve uygulamalı analizlerle tecrübelerini aktarıyor. 9 ülkeden 844 sporcu tatamiye çıkacak    Her geçen yıl uluslar arası alanda katılımın arttığı turnuvaya bu sene 9 ülkeden sporcular katılım gösteriyor. Pazar gününe kadar devam edecek turnuvada tüm kategorilerde 844 sporcu tatamiye çıkacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü İbanoğlu kampı ziyaret etti   Kampın son gününde organizasyon alanına giden Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu çalışmaları yerinde izledi. Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvasının, sporcuların maç tecrübesi kazanma ve tecrübeli isimlerden yararlanma adına önemli olduğuna değinen İbanoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu sene 5.si düzenlenen Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası karate camiasını Karahayıt’ta buluşturuyor. 3 günlük kampın ardından bugün başlayacak turnuvada 844 sporcu tatamiye çıkacak. 

 

Türkiye’nin en prestijli özel turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvası 16-22 Temmuz tarihlerinde Karahayıt’ta gerçekleşiyor. 16 Temmuz tarihinde kamp programı ile başlayan programda Türk Karatesinin önemli isimleri genç sporcularla buluştu.

Adeta yıldızlar geçiti Denizli'de 

 

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Karateciler Okay Arpa ve Haldun Alagaş, A Milli Takım Kata Antrenörü Metin Sofuoğlu, Avrupa ve Dünya Klasmanı hakemi Mehmet Akif Gürbüz ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Hakem Kurulu Üyesi olan Uğur Kobaş gibi isimler, turnuva boyunca sporculara oyun kuralları ve uygulamalı analizlerle tecrübelerini aktarıyor.

9 ülkeden 844 sporcu tatamiye çıkacak 

 

Her geçen yıl uluslar arası alanda katılımın arttığı turnuvaya bu sene 9 ülkeden sporcular katılım gösteriyor. Pazar gününe kadar devam edecek turnuvada tüm kategorilerde 844 sporcu tatamiye çıkacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İbanoğlu kampı ziyaret etti

 

Kampın son gününde organizasyon alanına giden Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu çalışmaları yerinde izledi. Uluslararası Dekai-do Karate Turnuvasının, sporcuların maç tecrübesi kazanma ve tecrübeli isimlerden yararlanma adına önemli olduğuna değinen İbanoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.