Kardan Jandarma ilgi odağı oldu

YAŞAM 30.12.2016 - 06:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kardan Jandarma ilgi odağı oldu

Denizli’de jandarmanın yaptığı nöbet tutan kardan adam yoğun ilgi gördü.

Denizli ve ilçelerinde yoğun kar yağışıyla karşılaşan vatandaşlar kardan adam yaparak karın tadını çıkardı. Jandarmalar'da nöbet tutan kardan adam yapmasıyla halk tarafından yoğun ilgi gördü.    Denizli'de yoğun karın yağmasıyla birlikte vatandaşlar kardan adam yapmaya yarışına girdi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan kardan adamın diğer kardan adamlardan farklılığı halkın ilgisini çekti. Yapılan kardan adamın üstünde Kasket, Kamufulaj, telsiz gibi ekipmanları olması ve selam durması halkın ilgisini topladı. Jandarma tarafından yapılan kardan adamın ‘nöbet tutan kardan adam’ olarak yapıldığı belirtildi. Kasket, kamuflaj ve telsizi ile birlikte 'nöbet tutan kardan adam’ı gören vatandaşlar resim çektirmeyi de ihmal etmedi.
Denizli’de jandarmanın yaptığı nöbet tutan kardan adam yoğun ilgi gördü.

Denizli ve ilçelerinde yoğun kar yağışıyla karşılaşan vatandaşlar kardan adam yaparak karın tadını çıkardı. Jandarmalar'da nöbet tutan kardan adam yapmasıyla halk tarafından yoğun ilgi gördü. 

 

Denizli'de yoğun karın yağmasıyla birlikte vatandaşlar kardan adam yapmaya yarışına girdi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan kardan adamın diğer kardan adamlardan farklılığı halkın ilgisini çekti. Yapılan kardan adamın üstünde Kasket, Kamufulaj, telsiz gibi ekipmanları olması ve selam durması halkın ilgisini topladı. Jandarma tarafından yapılan kardan adamın ‘nöbet tutan kardan adam’ olarak yapıldığı belirtildi.


Kasket, kamuflaj ve telsizi ile birlikte 'nöbet tutan kardan adam’ı gören vatandaşlar resim çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.