Kardan Yapılan En Güzel Eserler

DENİZLİ 16.01.2017 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kardan Yapılan En Güzel Eserler

İlçemizde Kar yağışı yoğun olması sebebiyle sokaklarda karşınıza değişik kardan figürler çıkabilir.

Kar yağışı Çameli İlçesinin heryerini karlarla kaplarken sizlere İlçemizden en güzel manzaraları yakalamaya çalıştık ve sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz.   Kar yağışı, büyük küçük herkesin özlemle beklediği bir heyecan oldu, bu durumu iyi değerlendirenler çocuklar hem eğleniyor hemde üşümeye maruz kalarak hasta olabiliyor, büyükler ise kendi eserlerini yapmak için kar yağışını fırsat bilerek hayal güçlerini ortaya döküyor İşte en ilgiç ve çok güzel bir esere rastladık ve sizlerle paylaşmak istedik.   HEYKELTRAŞTAN 2'İNCİ KARDAN ESER Daha Evvel Nasrettin Hoca Heykelin eserinden sonra Çameli Merkez’de yaşayan Kerem CAN’ın Eskimo tipi Kardan evi Sosyal Medya ve Ulusal Kanallarda ilgi görürken Çameli İlçesi Elmalı Mahallesinde ikamet eden Selçuk Sönmez bu durum karşısında İkinci Eseri olan Keloğlan Masallarındaki karakter olan '' Çirkin Çadı '' heykelini yaptı.   Kardan Çirkin Cadı Heykelini yapan Mimar Selçuk Sönmez ; Bu kardan Nasreddin Hoca'yı amcamla birlikte sabahtan beri 3 saat uğraşarak yaptık.Herkesin yoğun ilgisini çekti. Bunları yaparken bana ısınmam için çay söylediler. Bol bol fotoğraf çekindiler. Yaptığım kardan adamlarla gurur duydum" diye konuştu.   Kardan Çirkin CADI , Vatandaşların çok ilgi gösterdiğini anlatan SÖNMEZ , şunları söyledi: “ Kardan Çirkin Cadı’yı öğrenen buraya koşuyor.   Hem kardan atın üstüne binerek fotoğraf çektiriyorlar hem de bana teşekkür ediyorlar.”Önce’den yapmış olduğumuz Nasrettin HOCA heykeli 15 gün dayanabildi ve eridi Bakalım Çirkin Cadı kaç gün erimeden dayanabilecek.
İlçemizde Kar yağışı yoğun olması sebebiyle sokaklarda karşınıza değişik kardan figürler çıkabilir.

Kar yağışı Çameli İlçesinin heryerini karlarla kaplarken sizlere İlçemizden en güzel manzaraları yakalamaya çalıştık ve sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz.

 

Kar yağışı, büyük küçük herkesin özlemle beklediği bir heyecan oldu, bu durumu iyi değerlendirenler çocuklar hem eğleniyor hemde üşümeye maruz kalarak hasta olabiliyor, büyükler ise kendi eserlerini yapmak için kar yağışını fırsat bilerek hayal güçlerini ortaya döküyor İşte en ilgiç ve çok güzel bir esere rastladık ve sizlerle paylaşmak istedik.

 

HEYKELTRAŞTAN 2'İNCİ KARDAN ESER

Daha Evvel Nasrettin Hoca Heykelin eserinden sonra Çameli Merkez’de yaşayan Kerem CAN’ın Eskimo tipi Kardan evi Sosyal Medya ve Ulusal Kanallarda ilgi görürken Çameli İlçesi Elmalı Mahallesinde ikamet eden Selçuk Sönmez bu durum karşısında İkinci Eseri olan Keloğlan Masallarındaki karakter olan '' Çirkin Çadı '' heykelini yaptı.

 

Kardan Çirkin Cadı Heykelini yapan Mimar Selçuk Sönmez ; Bu kardan Nasreddin Hoca'yı amcamla birlikte sabahtan beri 3 saat uğraşarak yaptık.Herkesin yoğun ilgisini çekti. Bunları yaparken bana ısınmam için çay söylediler. Bol bol fotoğraf çekindiler. Yaptığım kardan adamlarla gurur duydum" diye konuştu.

 

Kardan Çirkin CADI , Vatandaşların çok ilgi gösterdiğini anlatan SÖNMEZ , şunları söyledi: “ Kardan Çirkin Cadı’yı öğrenen buraya koşuyor.

 

Hem kardan atın üstüne binerek fotoğraf çektiriyorlar hem de bana teşekkür ediyorlar.”Önce’den yapmış olduğumuz Nasrettin HOCA heykeli 15 gün dayanabildi ve eridi Bakalım Çirkin Cadı kaç gün erimeden dayanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.