Kardeşliğimizi Hiç Kimse Bozamayacak

DENİZLİ 14.12.2016 - 10:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kardeşliğimizi Hiç Kimse Bozamayacak

denizli haber / denizli 20 haber / Kardeşliğimizi Hiç Kimse Bozamayacak

Tavas Belediyesi, Sevgililer sevgilisi âlemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz. Muhammed (SAV)’in dünya’ya teşriflerinin yıl dönümü dolayısıyla ve Cumartesi akşamı hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için lokma hayrı gerçekleştirdi.   Yoğun katılımın olduğu hayırda düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü dolayısıyla ve 10 Aralık Cumartesi akşamı Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen hain PKK terör örgütünün saldırısında şehit olan kardeşlerimiz, güvenlik güçlerimizin şahsında tüm şehitlerimizin anısı ve hatırasına lokma hayrımızı gerçekleştirdik.   Belediyemiz, parti teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte emniyet güçlerimize taziye ziyaretlerinde bulunduk. Polisimizin ve askerimizin her daim yanındayız. Terör örgütlerinin hepsini lanetliyoruz. Masum insanların kanına giren bu hain girişimleri elbirliğiyle ve gönül birliğiyle yılmadan yeneceğimize inanıyoruz. Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin. Tavaslılar olarak teröre lanet olsun diyoruz. Biz biliyoruz ki şanlı Türk bayrağını hiç kimse indiremeyecek, Ezan-ı Muhammedi kimse susturamayacak. Kardeşliğimizi hiç kimse bozamayacak.   Bu duygu ve düşüncelerle Allah hayırlarımızı kabul etsin diyor, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine, sevenlerine Allah’tan sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Kardeşliğimizi Hiç Kimse Bozamayacak

Tavas Belediyesi, Sevgililer sevgilisi âlemlere rahmet olarak gönderilen ışığıyla münevver olduğumuz, aydınlandığımız Hz. Muhammed (SAV)’in dünya’ya teşriflerinin yıl dönümü dolayısıyla ve Cumartesi akşamı hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için lokma hayrı gerçekleştirdi.

 

Yoğun katılımın olduğu hayırda düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü dolayısıyla ve 10 Aralık Cumartesi akşamı Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen hain PKK terör örgütünün saldırısında şehit olan kardeşlerimiz, güvenlik güçlerimizin şahsında tüm şehitlerimizin anısı ve hatırasına lokma hayrımızı gerçekleştirdik.

 

Belediyemiz, parti teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte emniyet güçlerimize taziye ziyaretlerinde bulunduk. Polisimizin ve askerimizin her daim yanındayız. Terör örgütlerinin hepsini lanetliyoruz. Masum insanların kanına giren bu hain girişimleri elbirliğiyle ve gönül birliğiyle yılmadan yeneceğimize inanıyoruz. Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin. Tavaslılar olarak teröre lanet olsun diyoruz. Biz biliyoruz ki şanlı Türk bayrağını hiç kimse indiremeyecek, Ezan-ı Muhammedi kimse susturamayacak. Kardeşliğimizi hiç kimse bozamayacak.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Allah hayırlarımızı kabul etsin diyor, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine, sevenlerine Allah’tan sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.