Karın keyfini böyle çıkardı

YAŞAM 29.12.2016 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karın keyfini böyle çıkardı

Çameli'de yoğun yağan kar nedeni ile fırsatı değerlendiren, Dağ kayağı hocası ve Akay Dağcılık Kulübü Başkanı Ahmet Nuri Öztürk ilçe merkezinde kayak takımları ile karın tadını çıkardı.

Denizli'de ve tüm ilçelerde yağan kar Çameli'de kent merkezinde 40 santimetreyi buldu.  İki yıl önce Çameli İlçesi'ne yerleşen aslen Erzurumlu olan 71 yaşındaki Akay Dağcılık Başkanı Ahmet Nuri Öztürk, kayak takımları ile ilçe merkezinde ve çeşitli yerlerde kayarak karın tadını çıkardı.   Spor ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi, kapsamında Dağ kayağı ve kış dağcılığı tanıtımı için Çameli Kaymakamlığı ve Belediye tarafından bir çok çalışmalara yer verildi. Dağ Kayağı konusunda önemli çalışmalar yapan Öztürk, İlçe içerisinde kayarak dağ kayağını sevdirmeye çalışıyor. Kış Turizmi için önemli konuma sahip olan Çameli ilerki yıllarda kış sporları konusunda önemli konuma sahip.   71 yaşında evli ve 7 çocuk babası olan Ahmet Nuri Öztürk, ilçe merkezinde kayarken vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.  
Çameli'de yoğun yağan kar nedeni ile fırsatı değerlendiren, Dağ kayağı hocası ve Akay Dağcılık Kulübü Başkanı Ahmet Nuri Öztürk ilçe merkezinde kayak takımları ile karın tadını çıkardı.

Denizli'de ve tüm ilçelerde yağan kar Çameli'de kent merkezinde 40 santimetreyi buldu.  İki yıl önce Çameli İlçesi'ne yerleşen aslen Erzurumlu olan 71 yaşındaki Akay Dağcılık Başkanı Ahmet Nuri Öztürk, kayak takımları ile ilçe merkezinde ve çeşitli yerlerde kayarak karın tadını çıkardı.

 

Spor ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi, kapsamında Dağ kayağı ve kış dağcılığı tanıtımı için Çameli Kaymakamlığı ve Belediye tarafından bir çok çalışmalara yer verildi. Dağ Kayağı konusunda önemli çalışmalar yapan Öztürk, İlçe içerisinde kayarak dağ kayağını sevdirmeye çalışıyor. Kış Turizmi için önemli konuma sahip olan Çameli ilerki yıllarda kış sporları konusunda önemli konuma sahip.

 

71 yaşında evli ve 7 çocuk babası olan Ahmet Nuri Öztürk, ilçe merkezinde kayarken vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.