Karlar Eridi Çalışmalar Başladı

DENİZLİ 16.02.2017 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Karlar Eridi Çalışmalar Başladı

Denizli Büyük şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından Cuma alanı –Güzelyurt Mahallesinde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Cumaalanı Mahallesi –Güzelyurt Mahallesin bulunan yolun dar ve yüksek olması ve yerleşim yerlerinin artması ile daha fazla araç tarafından kullanılıp, ihtiyaçlara cevap vermemesinin ardından genişletme çalışmaları başlatıldı.   Ekipleri, çalışmalar kapsamında yolun yaklaşık 2 kilometrelik kısmında iş makineleriyle yol genişletme çalışmaları yaparak yolun kotu düşürülerek daha güvenli haline getirilecek Çalışmaları sık sık denetleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının başlattığı yol genişletme ve onarım çalışmalarının program dâhilinde devam edeceğini belirtti.Çalışmalar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederim.
Denizli Büyük şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından Cuma alanı –Güzelyurt Mahallesinde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Cumaalanı Mahallesi –Güzelyurt Mahallesin bulunan yolun dar ve yüksek olması ve yerleşim yerlerinin artması ile daha fazla araç tarafından kullanılıp, ihtiyaçlara cevap vermemesinin ardından genişletme çalışmaları başlatıldı.

 

Ekipleri, çalışmalar kapsamında yolun yaklaşık 2 kilometrelik kısmında iş makineleriyle yol genişletme çalışmaları yaparak yolun kotu düşürülerek daha güvenli haline getirilecek


Çalışmaları sık sık denetleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının başlattığı yol genişletme ve onarım çalışmalarının program dâhilinde devam edeceğini belirtti.Çalışmalar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’a teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.