Kayıp engelli vatandaş Denizli'de bulundu!

YAŞAM 27.02.2017 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp engelli vatandaş Denizli'de bulundu!

Aydın Efeler ilçesinde üç gün önce kaybolan 26 yaşındaki zihinsel engelli Hüseyin Kurt Denizli'de bulundu.

Aydın Efeler'de ikamet eden zihinsel engelli olduğu belirtilen Hüseyin Kurt ( 26) Cuma günü akşam 18.00'den itibaren haber alınamadığı belirtildi. Ailesinin arama çalışmaları sonuç vermeyince durum güvenlik birimlerine haber verildi.   Aydın'da yapılan çalışmalar sonucunda  bulunamayan Kurt, Pazar günü Denizli'de görüldüğü tespit edildi. Pazar günü 15.00-15.30 sularında Korucuk'ta güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsü üzerine ekiplerin çalışmaları bu yönde ilerledi.   Daha sonra bir vatandaş tarafından görülen Hüseyin Kurt, polis karakoluna teslim edildi. Kurt'un bulunması üzerine Aydın'da bulunan ailesine haber verildi. Kurt, dün akşam saatlerinde ailesine teslim edildi. Aile ile görüşmemiz sonrası Hüseyin Kurtu'n  yakını bulunmasına yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini belirti.
Aydın Efeler ilçesinde üç gün önce kaybolan 26 yaşındaki zihinsel engelli Hüseyin Kurt Denizli'de bulundu.

Aydın Efeler'de ikamet eden zihinsel engelli olduğu belirtilen Hüseyin Kurt ( 26) Cuma günü akşam 18.00'den itibaren haber alınamadığı belirtildi. Ailesinin arama çalışmaları sonuç vermeyince durum güvenlik birimlerine haber verildi.

 

Aydın'da yapılan çalışmalar sonucunda  bulunamayan Kurt, Pazar günü Denizli'de görüldüğü tespit edildi. Pazar günü 15.00-15.30 sularında Korucuk'ta güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsü üzerine ekiplerin çalışmaları bu yönde ilerledi.

 

Daha sonra bir vatandaş tarafından görülen Hüseyin Kurt, polis karakoluna teslim edildi. Kurt'un bulunması üzerine Aydın'da bulunan ailesine haber verildi. Kurt, dün akşam saatlerinde ailesine teslim edildi. Aile ile görüşmemiz sonrası Hüseyin Kurtu'n  yakını bulunmasına yardımcı olan herkese teşekkür ettiklerini belirti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.