Kayıp Özge Yılmaz 19 gün sonra bulundu

DENİZLİ 30.09.2017 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp Özge Yılmaz 19 gün sonra bulundu

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan ve 19 gün önce yanına hiç bir eşyasını almadan ortadan kaybolan genç kız Özge Yılmaz bulundu.   10 Eylül’de Kocabaş’taki evinden ayrılan ve bir daha haber alınmayan 18 yaşındaki Özge Yılmaz’dan sevindirici haber geldi. Genç kızın bulunduğunu babası Erkan Yılmaz sosyal medya üzerinden duyurdu. Gece 23.00’de kızlarına kavuştuklarını belirten baba bulunmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.   Kızının evlilik vadi ile kandırıldığı iddia edilen olayda, baba ve kızı jandarmaya şikayette bulunulacağı belirtildi.

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan ve 19 gün önce yanına hiç bir eşyasını almadan ortadan kaybolan genç kız Özge Yılmaz bulundu.

 

10 Eylül’de Kocabaş’taki evinden ayrılan ve bir daha haber alınmayan 18 yaşındaki Özge Yılmaz’dan sevindirici haber geldi. Genç kızın bulunduğunu babası Erkan Yılmaz sosyal medya üzerinden duyurdu. Gece 23.00’de kızlarına kavuştuklarını belirten baba bulunmasında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

 

Kızının evlilik vadi ile kandırıldığı iddia edilen olayda, baba ve kızı jandarmaya şikayette bulunulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.