Kemal Kılıçdaroğlu bugün Denizli'ye geliyor

GÜNDEM 16.03.2017 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kemal Kılıçdaroğlu bugün Denizli'ye geliyor

Denizli, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Mart olarak belirlenen tarihte bugün Denizli'ye geliyor.   Kılıçdaroğlu'nun bu sabah 10.30'da Çardak Havaalanına ineceği oradan da Bozkurt İlçesi'nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya katılacak. 12.30'da Denizli Merkeze hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, Akhan ve Korucuk Mahallerinde şehit evlerini ziyaret edecek.   Kemal Kılıçdaroğlu, Denizlilileri 16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirme ve referandum süreci ile ilgili olarak Hasan Güngör Spor Salonu’nda  saat 17.00'da Denizlililerle buluşacak. Kılıçdaroğlu, miting öncesi Dedeman Otel’de işveren temsilcilerinin katılacağı basına kapalı bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.
Denizli, bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Mart olarak belirlenen tarihte bugün Denizli'ye geliyor.

 

Kılıçdaroğlu'nun bu sabah 10.30'da Çardak Havaalanına ineceği oradan da Bozkurt İlçesi'nde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya katılacak. 12.30'da Denizli Merkeze hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, Akhan ve Korucuk Mahallerinde şehit evlerini ziyaret edecek.

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Denizlilileri 16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirme ve referandum süreci ile ilgili olarak Hasan Güngör Spor Salonu’nda  saat 17.00'da Denizlililerle buluşacak. Kılıçdaroğlu, miting öncesi Dedeman Otel’de işveren temsilcilerinin katılacağı basına kapalı bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.