Keremcan Akyüz İle Yeniden Anlaştı

SPOR 25.05.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Keremcan Akyüz İle Yeniden Anlaştı

Denizlispor'da iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, sözleşmesi sona eren futbolculardan Keremcan Akyüz ile yeniden anlaştı.

Denizlispor 'da iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, sözleşmesi sona eren futbolculardan Keremcan Akyüz ile yeniden anlaştı.   Savunmanın solunda oynayan 1989 doğumlu Keremcan Akyüz, iki yıl daha Denizlispor formasını giyecek.   Keremcan Akyüz'ün menajeri ile görüşen Başkanı Mustafa Üstek, uzun süren görüşmeler sonucu Keremcan ile yola devam kararı aldı. İç transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Üstek: "Planlarımız doğrultusunda oyuncularımız ve menajerleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün menfaatlerini düşünerek en uygun şekilde kadromuzu korumak istiyoruz. Oyuncularımızın anlayışı ve Denizlispor'a olan bağlılıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda futbolcularımızdan daha iyi bir performans bekliyoruz" dedi.  
Denizlispor'da iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, sözleşmesi sona eren futbolculardan Keremcan Akyüz ile yeniden anlaştı.

Denizlispor 'da iç transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, sözleşmesi sona eren futbolculardan Keremcan Akyüz ile yeniden anlaştı.

 

Savunmanın solunda oynayan 1989 doğumlu Keremcan Akyüz, iki yıl daha Denizlispor formasını giyecek.

 

Keremcan Akyüz'ün menajeri ile görüşen Başkanı Mustafa Üstek, uzun süren görüşmeler sonucu Keremcan ile yola devam kararı aldı. İç transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Üstek: "Planlarımız doğrultusunda oyuncularımız ve menajerleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübümüzün menfaatlerini düşünerek en uygun şekilde kadromuzu korumak istiyoruz. Oyuncularımızın anlayışı ve Denizlispor'a olan bağlılıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda futbolcularımızdan daha iyi bir performans bekliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.