KHK ile Denizli'den 57 kişi ihraç edildi

DENİZLİ 08.02.2017 - 08:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

KHK ile Denizli'den 57 kişi ihraç edildi

Dün akşam yayınlanan yeni KHK ile çoğunluğu Milli Eğitim Bakanlığı'ndan olmak üzere 4 bin 464 kişi memuriyetten atıldı. Denizli'de ise KHK ile 26 öğretmen 23 Öğretim Görevlisi, 8 askeri personel ihraç edildi.

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.   Kararname ile 4 bin 464 kişi memuriyetten atıldı.   Buna göre: Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 2 bin 585 kişi Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 893 kişi Emniyet Teşkilatından 417 kişi Yargıtay'dan 10 kişi Yüksek Seçim Kurulu'ndan 10 kişi İçişleri Bakanlığı'ndan 49 kişi Dışişleri Bakanlığı'ndan 48 kişi TRT'den 88 kişi meslekten atıldı. Ayrıca 330 akademik personelin de kurumlarıyla ilişiği kesildi. 17 kişinin ise memuriyete geri dönmesine karar verildi. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ayrılan 242 kişinin de hakları iade edildi.   DENİZLİ'DE İHRAÇ EDİLENLER 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli'de  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 26 öğretmenin, Pamukkale Üniversitesi'nden 23 Öğretim görevlisinin ve  İl Jandarma Komutanlığı'ndan 8 personel görevlerinden ihraç edildi.    Denizli İl Jandarma Komutanlığı; J.Yb.  İsmail Yılmaz J.Üst. Kadir Uçgun J.Teg. Bilal Musab Küçükoğlu J.Bk.Tg. Recai Deliktaş J.As.Ü.Çvş. Muhammet Nuri Akbulut J.As.Çvş. Ümit Ördek J.As.Çvş. Fatih Menem Uz.J.İl.K.Çvş. Abdullah Kalay   Milli Eğitim Müdürlüğü,     Pamukkale Üniversitesi;        
Dün akşam yayınlanan yeni KHK ile çoğunluğu Milli Eğitim Bakanlığı'ndan olmak üzere 4 bin 464 kişi memuriyetten atıldı. Denizli'de ise KHK ile 26 öğretmen 23 Öğretim Görevlisi, 8 askeri personel ihraç edildi.

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Kararname ile 4 bin 464 kişi memuriyetten atıldı.

 

Buna göre:

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 2 bin 585 kişi

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 893 kişi

Emniyet Teşkilatından 417 kişi

Yargıtay'dan 10 kişi

Yüksek Seçim Kurulu'ndan 10 kişi

İçişleri Bakanlığı'ndan 49 kişi

Dışişleri Bakanlığı'ndan 48 kişi

TRT'den 88 kişi meslekten atıldı.

Ayrıca 330 akademik personelin de kurumlarıyla ilişiği kesildi.

17 kişinin ise memuriyete geri dönmesine karar verildi.

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü'nden ayrılan 242 kişinin de hakları iade edildi.

 

DENİZLİ'DE İHRAÇ EDİLENLER

686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli'de  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 26 öğretmenin, Pamukkale Üniversitesi'nden 23 Öğretim görevlisinin ve  İl Jandarma Komutanlığı'ndan 8 personel görevlerinden ihraç edildi.

 

 Denizli İl Jandarma Komutanlığı;

J.Yb.  İsmail Yılmaz

J.Üst. Kadir Uçgun

J.Teg. Bilal Musab Küçükoğlu

J.Bk.Tg. Recai Deliktaş

J.As.Ü.Çvş. Muhammet Nuri Akbulut

J.As.Çvş. Ümit Ördek

J.As.Çvş. Fatih Menem

Uz.J.İl.K.Çvş. Abdullah Kalay

 

Milli Eğitim Müdürlüğü,

 

 

Pamukkale Üniversitesi;

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.