Kızının doğumu için Denizli'ye gelen kadın intihar etti

ASAYİŞ 31.05.2020 - 19:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kızının doğumu için Denizli'ye gelen kadın intihar etti

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde, kızının doğumu için Ayvalık'tan gelen kadın intihar etti. Meydana gelen olayda intihar eden kadının psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.   Olay, Merkezefendi ilçesi Selçuk Bey Mahallesi 648. sokakta bulunan bir sitede meydana geldi. Sezgül Ö. ve eşi Fikret Ö. Kızı D.Ö.’nün doğumu için Balıkesir Ayvalık’tan Denizli’ye geldi. Bir süredir burada yaşayan karı-koca dün psikolojik sorun yaşadığı ve tedavi gördüğü iddia edilen Sezgül Ö.  ailesi uyuduktan sonra gece  01.30 saatlerinde evin balkonuna çıktı. Sezgül Ö, özel bir okulda fizik öğretmeni olarak görev yapan kızının 6.katındaki evinden kendini boşluğa bıraktı. Sitenin bahçesine düşen genç kadının düştüğünü duyan bahçede oturan gençler olayın yaşandığı yere geldiklerinde kadının yerde yattığını gördü.   Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğü tespit etti. kadının cenazesi, polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde, kızının doğumu için Ayvalık'tan gelen kadın intihar etti. Meydana gelen olayda intihar eden kadının psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi.

 

Olay, Merkezefendi ilçesi Selçuk Bey Mahallesi 648. sokakta bulunan bir sitede meydana geldi. Sezgül Ö. ve eşi Fikret Ö. Kızı D.Ö.’nün doğumu için Balıkesir Ayvalık’tan Denizli’ye geldi. Bir süredir burada yaşayan karı-koca dün psikolojik sorun yaşadığı ve tedavi gördüğü iddia edilen Sezgül Ö.  ailesi uyuduktan sonra gece  01.30 saatlerinde evin balkonuna çıktı. Sezgül Ö, özel bir okulda fizik öğretmeni olarak görev yapan kızının 6.katındaki evinden kendini boşluğa bıraktı. Sitenin bahçesine düşen genç kadının düştüğünü duyan bahçede oturan gençler olayın yaşandığı yere geldiklerinde kadının yerde yattığını gördü.

 

Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğü tespit etti. kadının cenazesi, polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.