Kurşunlama olayında mağdur olan işletme sahibinden açıklama

DENİZLİ 28.04.2017 - 10:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kurşunlama olayında mağdur olan işletme sahibinden açıklama

Denizli'de önceki gece Bayramyerinde meydana gelen olay, yalnızca olayın taraflarını değil, caddede ki işletmecileri de mağdur etti. Mağdur olan işletme sahibi yazılı basın açıklaması yaptı.

Denizli'de önceki gece Bayramyerinde meydana gelen olay, yalnızca olayın taraflarını değil, caddede ki işletmecileri de mağdur etti. Mağdur olan işletme sahibi yazılı basın açıklaması yaptı.   Önceki gün sabaha karşı meydana gelen silahlı kavga ile ilgili yapılan bazı haberlerde işaret edilen eğlence mekanının olayla uzakdan yakından bir ilgisinin olmadığı anlaşıldı.   Yaşanan münferit olayda tetiği çeken şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bazı haberlerde ve sosyal medyada adı geçen işletme adına yazılı olarak açıklama yapan Zafer Gökçe, yaptığı açıklamasında; " 27 Nisan 2017 saat 03:17 de demirciler caddesinde yol ortasında meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili  , basın Ve sosyal medya üzerinden yapılan haberlerde  " mekanda başlayan tartışma sokak ortasında silahlı çatışmaya dönüştü " ifadesine yer verilmiştir. Bu Ve bunun gibi çıkan haberlerde işletmemiz hedef gösterilip yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ,olayın işletmemiz ile hiçbir alakası olmadığını , sokakta gelişen münferit bir olay olduğunu bilgilerinize sunarız. Ayrıca sokakta iki grup arasında çıkan  tartışma sonucu oluşan olayı işletmemizde olmuş gibi göstermek hoş karşılanacak bir durum değildir. İşletmemizde bulunan güvenlik kameraları ile olayın işletmemizde olmadığı açıkça görülmekte ve ilgili kayıtlar güvenlik güçlerine tarafımızca teslim edilmiştir. İşletme prensiplerimiz  gereği suç teşkil edebilecek herhangi bir materyal ile zaten işletmemize girilmesi mümkün değildir. İşletmemiz  güvenlik kişi ve cihazları bakımından  yeterli donanıma sahiptir.  Çok uzun yıllardır devam eden ticaret hayatımıza 4 yıl önce eklediğimiz  işletmemizde geçen süreç boyunca en ufak bir olay yaşanmamıştır. Bundan sonra da herhangi bir olay yaşanmayacağının teminatını verebilecek durumdayız. Şehven yapıldığına inandığımız haberlerde işletmemize atfedilen olaylar tamamıyla asılsızdır. Basın ahlak kurallarına bağlılığı ve doğru haberi okuyucu ile buluşturmak dışındaki bir amacı olmayan siz değerli basın mensuplarının ilgili haberlerde geçen ve gerçeği yansıtmayan bölümlerini kaldıracağınıza olan inancımız tamdır. Ancak yapılan haberleri farklı amaçla kullanan  işletmemizi ve şirketimizi hedef gösterme çabasına girişen kişi ve kurumlara yönelik olarak tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı da bildirmek isteriz. Bu vesile ile olay da işyeri zarar gören bütün esnaf arkadaşlarımıza ve bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.   
Denizli'de önceki gece Bayramyerinde meydana gelen olay, yalnızca olayın taraflarını değil, caddede ki işletmecileri de mağdur etti. Mağdur olan işletme sahibi yazılı basın açıklaması yaptı.

Denizli'de önceki gece Bayramyerinde meydana gelen olay, yalnızca olayın taraflarını değil, caddede ki işletmecileri de mağdur etti. Mağdur olan işletme sahibi yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Önceki gün sabaha karşı meydana gelen silahlı kavga ile ilgili yapılan bazı haberlerde işaret edilen eğlence mekanının olayla uzakdan yakından bir ilgisinin olmadığı anlaşıldı.

 

Yaşanan münferit olayda tetiği çeken şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bazı haberlerde ve sosyal medyada adı geçen işletme adına yazılı olarak açıklama yapan Zafer Gökçe, yaptığı açıklamasında; " 27 Nisan 2017 saat 03:17 de demirciler caddesinde yol ortasında meydana gelen silahlı saldırı olayı ile ilgili  , basın Ve sosyal medya üzerinden yapılan haberlerde  " mekanda başlayan tartışma sokak ortasında silahlı çatışmaya dönüştü " ifadesine yer verilmiştir. Bu Ve bunun gibi çıkan haberlerde işletmemiz hedef gösterilip yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ,olayın işletmemiz ile hiçbir alakası olmadığını , sokakta gelişen münferit bir olay olduğunu bilgilerinize sunarız. Ayrıca sokakta iki grup arasında çıkan  tartışma sonucu oluşan olayı işletmemizde olmuş gibi göstermek hoş karşılanacak bir durum değildir. İşletmemizde bulunan güvenlik kameraları ile olayın işletmemizde olmadığı açıkça görülmekte ve ilgili kayıtlar güvenlik güçlerine tarafımızca teslim edilmiştir. İşletme prensiplerimiz  gereği suç teşkil edebilecek herhangi bir materyal ile zaten işletmemize girilmesi mümkün değildir. İşletmemiz  güvenlik kişi ve cihazları bakımından  yeterli donanıma sahiptir. 


Çok uzun yıllardır devam eden ticaret hayatımıza 4 yıl önce eklediğimiz  işletmemizde geçen süreç boyunca en ufak bir olay yaşanmamıştır. Bundan sonra da herhangi bir olay yaşanmayacağının teminatını verebilecek durumdayız. Şehven yapıldığına inandığımız haberlerde işletmemize atfedilen olaylar tamamıyla asılsızdır. Basın ahlak kurallarına bağlılığı ve doğru haberi okuyucu ile buluşturmak dışındaki bir amacı olmayan siz değerli basın mensuplarının ilgili haberlerde geçen ve gerçeği yansıtmayan bölümlerini kaldıracağınıza olan inancımız tamdır. Ancak yapılan haberleri farklı amaçla kullanan  işletmemizi ve şirketimizi hedef gösterme çabasına girişen kişi ve kurumlara yönelik olarak tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı da bildirmek isteriz. Bu vesile ile olay da işyeri zarar gören bütün esnaf arkadaşlarımıza ve bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 


Kamuoyuna saygıyla arz ederiz. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.