Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı

SAĞLIK 31.12.2016 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı

Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı / denizli haber / denizli 20 haber

Yerli Amerikalılar soğanları soğuk algınlığı ve grip tedavisinde yüzyıllardır kullandı. Hatta Dünya Sağlık Örgütü, soğanın, öksürük, tıkanıklık, bronşit ve solunum yolu enfeksiyonlarını giderme kabiliyetini fark etmiştir. İşte kuru soğan kullanarak şifa bulabileceğiniz 3 farklı yöntem.   Grip ve ateşten, romatizmal ağrılardan kurtulun. Kanınızı temizleyin!   Soğan öncelikle ayaklardaki mikropları öldürür, ikincisi ise negatif iyonları çeker, soğandaki fosforik asit cilt yoluyla emilir ve sabaha kadar kanınızın temizlenmesine ve arındırılmasına yardımcı olur. Ayak sinir uçlarında 7 bin tane sinir ucu bulunuyor. Soğan dilimleri romatizmal ağrıların olduğu yere ya da ayağın içine yerleştirilip bir streç veya çorapla sarıldığında ağrılara iyi geliyor. Grip ve ateşe karşı oldukça etkili olacaktır.   Öksürüğü kesmek, göğsü yumuşatmak için   Bir miktar Hindistan cevizi yağı ile dilimlenmiş soğanı tülbent, bez içerisine koyduktan sonra göğsünüze bırakarak uyuyun. Bu işlem göğsü yumuşatacak, öksürüğünüzü kesecektir.   Kulak ağrısından kurtulun!   Soğan kesildikten sonra bir parçası ağrıyan kulağın içine konulur. Çok derine konulmayacak şekilde bir süre bekletilir. Soğanın kulak ağrısını geçirme özelliği vardır.
Kuru Soğanın Şifa Veren 3 Ayrı Kullanımı / denizli haber / denizli 20 haber

Yerli Amerikalılar soğanları soğuk algınlığı ve grip tedavisinde yüzyıllardır kullandı. Hatta Dünya Sağlık Örgütü, soğanın, öksürük, tıkanıklık, bronşit ve solunum yolu enfeksiyonlarını giderme kabiliyetini fark etmiştir. İşte kuru soğan kullanarak şifa bulabileceğiniz 3 farklı yöntem.

 

Grip ve ateşten, romatizmal ağrılardan kurtulun. Kanınızı temizleyin!

 

Soğan öncelikle ayaklardaki mikropları öldürür, ikincisi ise negatif iyonları çeker, soğandaki fosforik asit cilt yoluyla emilir ve sabaha kadar kanınızın temizlenmesine ve arındırılmasına yardımcı olur. Ayak sinir uçlarında 7 bin tane sinir ucu bulunuyor. Soğan dilimleri romatizmal ağrıların olduğu yere ya da ayağın içine yerleştirilip bir streç veya çorapla sarıldığında ağrılara iyi geliyor. Grip ve ateşe karşı oldukça etkili olacaktır.

 

Öksürüğü kesmek, göğsü yumuşatmak için

 

Bir miktar Hindistan cevizi yağı ile dilimlenmiş soğanı tülbent, bez içerisine koyduktan sonra göğsünüze bırakarak uyuyun. Bu işlem göğsü yumuşatacak, öksürüğünüzü kesecektir.

 

Kulak ağrısından kurtulun!

 

Soğan kesildikten sonra bir parçası ağrıyan kulağın içine konulur. Çok derine konulmayacak şekilde bir süre bekletilir. Soğanın kulak ağrısını geçirme özelliği vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.