Kuzey Irak'ta 2 Asker Şehit Oldu, 3 Asker Yaralandı

GÜNDEM 16.10.2017 - 18:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kuzey Irak'ta 2 Asker Şehit Oldu, 3 Asker Yaralandı

Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlerle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 asker yaralandı. Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlere PKK'lı teröristlerce EYP ile saldırıldı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. Çatışmada 1'i ağır 3 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından düzenlenen hava harekatında 8 terörist öldürüldü. Konuyla ilgili TSK tarafından şu açıklama yapıldı: Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 8 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.  

Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlerle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1'i ağır 3 asker yaralandı.


Operasyon için Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde bulunan askerlere PKK'lı teröristlerce EYP ile saldırıldı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. Çatışmada 1'i ağır 3 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından düzenlenen hava harekatında 8 terörist öldürüldü.


Konuyla ilgili TSK tarafından şu açıklama yapıldı:


Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 8 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.