Lösemili çocukları unutmadılar...

DENİZLİ 07.11.2018 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Lösemili çocukları unutmadılar...

Denizli Protokolü  Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi.   Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi.     Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ahmet İbanoğlu,Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu Lösemili Çocuklar Haftası’na dikkat çekmek amacıyla fotoğraf çektirdi.     Sadece Lösemili Çocuklar Haftası’nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Taraftarlarımız maç sonu kutlamasında lösemili çocuklarımızı unutmadı, futbolcularımızda lösemili çocuklar konusunda oldukça hassas. Bizlerde onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla böyle bir fotoğraf çektirdik. Bu duyarlılığı toplumumuza aşılamamız gerekiyor” diye konuştu.

Denizli Protokolü  Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek için maske takıp, fotoğraf çektirdi. 

 


 Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ahmet İbanoğlu,Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu Lösemili Çocuklar Haftası’na dikkat çekmek amacıyla fotoğraf çektirdi.

 

 

Sadece Lösemili Çocuklar Haftası’nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Taraftarlarımız maç sonu kutlamasında lösemili çocuklarımızı unutmadı, futbolcularımızda lösemili çocuklar konusunda oldukça hassas. Bizlerde onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla böyle bir fotoğraf çektirdik. Bu duyarlılığı toplumumuza aşılamamız gerekiyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.