Mahir Akbaba'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

SİYASET 03.12.2018 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mahir Akbaba'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, yayınladığı 3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajında,"Dünya Engelliler Gününün kutlandığı bu günde  "Engelli Kardeşlerimizin Topluma  Kazandırılmasını  İstiyoruz" dedi. Akbaba; "Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesi,çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan her türlü hak ve özgürlüklerden eşit olarak yararlandırılmalarını istiyoruz. Yerel yönetimlerin bu kardeşlerimize iş vererek kendi ihtiyaçlarını karşılar hale getirilmelerini de istiyoruz. Sosyal Belediyeciliğin gereğinin bu olduğuna inanıyoruz.  Engelli kardeşlerimize saygı ve sevgimizi yıda bir gün anarak değil ,ancak topluma kazandırarak göstermeliyiz. Engel onların bedeninde, görünümünde değil bizlerin ruhunda ve gözündedir. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, yayınladığı 3 Aralık Dünya Engelliler günü mesajında,"Dünya Engelliler Gününün kutlandığı bu günde  "Engelli Kardeşlerimizin Topluma  Kazandırılmasını  İstiyoruz" dedi.


Akbaba; "Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesi,çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan her türlü hak ve özgürlüklerden eşit olarak yararlandırılmalarını istiyoruz. Yerel yönetimlerin bu kardeşlerimize iş vererek kendi ihtiyaçlarını karşılar hale getirilmelerini de istiyoruz. Sosyal Belediyeciliğin gereğinin bu olduğuna inanıyoruz.  Engelli kardeşlerimize saygı ve sevgimizi yıda bir gün anarak değil ,ancak topluma kazandırarak göstermeliyiz. Engel onların bedeninde, görünümünde değil bizlerin ruhunda ve gözündedir. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.