Medeniyetlere Beşiklik Eden Işıklı’da İftar

DENİZLİ 02.06.2018 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Medeniyetlere Beşiklik Eden Işıklı’da İftar

Çivril Belediyesi, iftar sofralarını ilk medeniyetlere beşiklik eden mavi ve yeşilin buluştuğu Işıklı Mahallesi yanında Yeniköy ve Akdağ mahallelerinde kurdu. Programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Meclis Üyeleri ve halk katıldı.   Çivril Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar sofralarını kurmaya aralıksız devam ediyor. Ramazan ayının başlangıcından bu yana ilçenin merkez ve yerel mahallelerinde iftar sofraları kurmaya devam eden Belediye, Ramazan ayını 15 gününde iftar sofrasını ilk medeniyetlere beşiklik eden, mavi ve yeşilin buluştuğu Işıklı mahallesi yanında Yeniköy ve Akdağ Mahallelerinde kurdu.     Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda kuranı kerim tilaveti ve ilahiler okundu.  Konuşma yapan Dr. Gürcan Güven, “ Manevi duyguların yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazan ayında tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum.” mesajı verdi.  

Çivril Belediyesi, iftar sofralarını ilk medeniyetlere beşiklik eden mavi ve yeşilin buluştuğu Işıklı Mahallesi yanında Yeniköy ve Akdağ mahallelerinde kurdu. Programa Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Meclis Üyeleri ve halk katıldı.

 

Çivril Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar sofralarını kurmaya aralıksız devam ediyor. Ramazan ayının başlangıcından bu yana ilçenin merkez ve yerel mahallelerinde iftar sofraları kurmaya devam eden Belediye, Ramazan ayını 15 gününde iftar sofrasını ilk medeniyetlere beşiklik eden, mavi ve yeşilin buluştuğu Işıklı mahallesi yanında Yeniköy ve Akdağ Mahallelerinde kurdu.

 

 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda kuranı kerim tilaveti ve ilahiler okundu.  Konuşma yapan Dr. Gürcan Güven, “ Manevi duyguların yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazan ayında tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum.” mesajı verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.