Mehmet Gözlükaya Dualarla Anıldı

YAŞAM 19.12.2016 - 13:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mehmet Gözlükaya Dualarla Anıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Mehmet Gözlükaya Dualarla Anıldı

2013 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Doğru Yol Partisi 19.20.ve 21. Dönem Milletvekili Mehmet Gözlükaya ölümünün 3. yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.   Tavas’ın Nikfer mahallesindeki mezarı başında düzenlenen törene, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Gözlükaya ailesi ve yakınları katıldı.Merhum Gözlükaya’nın değerli bir siyasetçi olduğunu ifade eden Başkan Akyol, “Memleketimiz için önemli hizmetlere öncülük etti. Vefatının 3. Yılında onu dualarla andık ve minnetle yad ettik. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.   Mezarı başında dualarla anılan merhum Gözlükaya için daha sonra Çarşı meydanında lokma hayrı yapıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Mehmet Gözlükaya Dualarla Anıldı

2013 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Doğru Yol Partisi 19.20.ve 21. Dönem Milletvekili Mehmet Gözlükaya ölümünün 3. yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

 

Tavas’ın Nikfer mahallesindeki mezarı başında düzenlenen törene, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Gözlükaya ailesi ve yakınları katıldı.Merhum Gözlükaya’nın değerli bir siyasetçi olduğunu ifade eden Başkan Akyol, “Memleketimiz için önemli hizmetlere öncülük etti. Vefatının 3. Yılında onu dualarla andık ve minnetle yad ettik. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

 

Mezarı başında dualarla anılan merhum Gözlükaya için daha sonra Çarşı meydanında lokma hayrı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.