Mekik, Adıyaman 1954 Spor Maçı Hazırlıklarına Başladı

SPOR 06.02.2019 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mekik, Adıyaman 1954 Spor Maçı Hazırlıklarına Başladı

TFF 3.Lig 2.Grup 21.hafta müsabakasında 10 Şubat pazar günü Adıyaman 1954 Spor’a konuk olacak Kızılcabölükspor, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına  başladı.   Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejernerasyon çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçta Emre Sağlık, Taygun Vurgun, Koray Yıldız ve Ali Helvacı dikkat çeken isimler oldu.   Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.  

TFF 3.Lig 2.Grup 21.hafta müsabakasında 10 Şubat pazar günü Adıyaman 1954 Spor’a konuk olacak Kızılcabölükspor, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına  başladı.

 

Teknik direktör Ali Yalçın ve kurmayları nezaretinde Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman rejernerasyon çalışmasının ardından çift kale maçla tamamlandı. Çift kale maçta Emre Sağlık, Taygun Vurgun, Koray Yıldız ve Ali Helvacı dikkat çeken isimler oldu.

 

Şirinköy Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı kulüp başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da yakından takip etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.