Merkezefendi’ de uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 25.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Merkezefendi’ de uyuşturucu operasyonu

Denizli’de bahçesine ektiği kök kenevir ve evinde bulunan esrar ile birlikte yakalanan şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Denizli İl Jandarma Komutanlığınca,  yasadışı ekim ve uyuşturucu madde imal, ticareti ile kullanımı suçlarına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında; Merkezefendi ilçesi Aşağışamlı mahallesinde bir şahsın evinin bahçesinde yasadışı kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri 20 Haziran 2018 günü operasyon yaptı.   Jandarma ekipleri şahsın bahçesinde 2 bin 313 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış vaziyette 3 bin 500 gr kubar esrar maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilerek, şüpheli A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.  

Denizli’de bahçesine ektiği kök kenevir ve evinde bulunan esrar ile birlikte yakalanan şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca,  yasadışı ekim ve uyuşturucu madde imal, ticareti ile kullanımı suçlarına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında; Merkezefendi ilçesi Aşağışamlı mahallesinde bir şahsın evinin bahçesinde yasadışı kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri 20 Haziran 2018 günü operasyon yaptı.

 

Jandarma ekipleri şahsın bahçesinde 2 bin 313 kök kenevir bitkisi ve kurumaya bırakılmış vaziyette 3 bin 500 gr kubar esrar maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen kenevir bitkileri imha edilerek, şüpheli A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.