Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Bahtiyar oldu.

SİYASET 21.12.2018 - 18:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Bahtiyar oldu.

Denizlinin de aralarında bulunduğu Millet İttifakı Yerel Seçimlerde aday göstereceği isimleri paylaştı. Açıklanan 14 il arasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Bahtiyar oldu. Masadaki isimlerin arasında Beyhan Arslan’ında ismi geçiyordu.   İlk yerel seçim sınavını 31 Mart’ta verecek olan İYİ Parti’de aralarında Denizli’ninde bulunduğu 15 ilin adayları açıklandı. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “Bu kapsamda, Türk milletine İYİ BELEDİYECİLİK şiarı ile kaliteli, süratli ve vatandaş memnuniyeti odaklı belediye hizmetleri sunma amacıyla yola çıkmış İYİ PARTİ, güç birliği yapmayı kamuoyuna deklare eden iki parti arasında varılan mutabakata uygun olarak, aday tespit çalışmalarına devam etmektedir” ifadeleri geldi.   CHP ve İYİ Parti’nin işbirliği içerisinde girilecek olan seçimlere, CHP Denizli Büyükşehir’den aday göstermedi. Adayı İYİ Parti’nin belirleyecek olması geçen haftadan beri merak konusuydu. İsmi geçen adaylardan en güçlü isim İbrahim Şenel’in adaylığı konusunda sıkıntı çıkınca aday Ümit Bahtiyar oldu.   Kaynak : HaberlerDenizli

Denizlinin de aralarında bulunduğu Millet İttifakı Yerel Seçimlerde aday göstereceği isimleri paylaştı. Açıklanan 14 il arasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ümit Bahtiyar oldu. Masadaki isimlerin arasında Beyhan Arslan’ında ismi geçiyordu.

 

İlk yerel seçim sınavını 31 Mart’ta verecek olan İYİ Parti’de aralarında Denizli’ninde bulunduğu 15 ilin adayları açıklandı. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, “Bu kapsamda, Türk milletine İYİ BELEDİYECİLİK şiarı ile kaliteli, süratli ve vatandaş memnuniyeti odaklı belediye hizmetleri sunma amacıyla yola çıkmış İYİ PARTİ, güç birliği yapmayı kamuoyuna deklare eden iki parti arasında varılan mutabakata uygun olarak, aday tespit çalışmalarına devam etmektedir” ifadeleri geldi.

 

CHP ve İYİ Parti’nin işbirliği içerisinde girilecek olan seçimlere, CHP Denizli Büyükşehir’den aday göstermedi. Adayı İYİ Parti’nin belirleyecek olması geçen haftadan beri merak konusuydu. İsmi geçen adaylardan en güçlü isim İbrahim Şenel’in adaylığı konusunda sıkıntı çıkınca aday Ümit Bahtiyar oldu.

 

Kaynak : HaberlerDenizli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.