Milletvekili Cahit Özkan Grup başkanvekilliğine seçildi

SİYASET 07.07.2018 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Milletvekili Cahit Özkan Grup başkanvekilliğine seçildi

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Grup başkanvekilliğine seçildi.

AKP grubu Meclis yönetiminde olacak isimleri belirlemek için basına kapalı toplantı yaptı. Kapalı toplantıda AK Parti Grup başkanvekilliklerine, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan seçildi. AKP TBMM Grup Başkanlığ’ına da AKP Ankara Milletvekili Naci Bostancı seçildi.
AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Grup başkanvekilliğine seçildi.

AKP grubu Meclis yönetiminde olacak isimleri belirlemek için basına kapalı toplantı yaptı. Kapalı toplantıda AK Parti Grup başkanvekilliklerine, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Tokat Milletvekili Özlem Zengin, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan seçildi.

AKP TBMM Grup Başkanlığ’ına da AKP Ankara Milletvekili Naci Bostancı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.