Milletvekili ÖK' ten 23 Nisan Mesajı

SİYASET 22.04.2020 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili ÖK' ten 23 Nisan Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıldönümü ile birlikte Ülkemizdeki ve dünyadaki bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Ök; "23 Nisan, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Bundan tam 100 yıl önce, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesiyle kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir." ifadelerini kullandı.   Yüce Meclis'in açıldığı günün, çocuklara bayram olarak armağan edilmesine dikkat çeken Ök; "Bugünün bayram ilan edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimiz olan çocuklara verdiği önemin ve duyduğu güvenin en somut göstergesidir. Çocuklarımızın geçmişten aldıkları güç ile barış, kardeşlik ve beraberlik içinde, Büyük ve Güçlü Türkiye'nin mimarları olacağına inancım tamdır. Bizler de çocuklarımıza daha güzel bir gelecek sunabilmek adına, üstümüze düşeni yapıp, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.   Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısını hatırlatan Ök, "Tüm dünya ile birlikte koronavirüse karşı büyük bir mücadele veriyoruz. İçinde bulunduğumuz durum sebebiyle, hepimiz için en doğru olanı evlerimizde kalmak. Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'un söylediği gibi, Denizlimizi ve tüm Ülkemizi 23 Nisan akşamı saat 21:00'de evlerimizin balkonlarından İstiklal Marşımızı okumaya, Meclisimizin 100. yıldönümü coşkusuna ortak olmaya çağırıyorum." dedi.   Mesajının sonunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden İlk Meclis'teki tüm milletvekillerini, bu vatanı bize armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ettiğini dile getiren Ök; "Coşkumuzu ve neşemizi arttıran kıymetli çocuklarımız ile tüm milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıldönümü ile birlikte Ülkemizdeki ve dünyadaki bütün çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Ök; "23 Nisan, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Bundan tam 100 yıl önce, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesiyle kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir." ifadelerini kullandı.

 

Yüce Meclis'in açıldığı günün, çocuklara bayram olarak armağan edilmesine dikkat çeken Ök; "Bugünün bayram ilan edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimiz olan çocuklara verdiği önemin ve duyduğu güvenin en somut göstergesidir. Çocuklarımızın geçmişten aldıkları güç ile barış, kardeşlik ve beraberlik içinde, Büyük ve Güçlü Türkiye'nin mimarları olacağına inancım tamdır. Bizler de çocuklarımıza daha güzel bir gelecek sunabilmek adına, üstümüze düşeni yapıp, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'un çağrısını hatırlatan Ök, "Tüm dünya ile birlikte koronavirüse karşı büyük bir mücadele veriyoruz. İçinde bulunduğumuz durum sebebiyle, hepimiz için en doğru olanı evlerimizde kalmak. Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'un söylediği gibi, Denizlimizi ve tüm Ülkemizi 23 Nisan akşamı saat 21:00'de evlerimizin balkonlarından İstiklal Marşımızı okumaya, Meclisimizin 100. yıldönümü coşkusuna ortak olmaya çağırıyorum." dedi.

 

Mesajının sonunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden İlk Meclis'teki tüm milletvekillerini, bu vatanı bize armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ettiğini dile getiren Ök; "Coşkumuzu ve neşemizi arttıran kıymetli çocuklarımız ile tüm milletimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.