Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

ASAYİŞ 14.09.2018 - 10:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece yaşanan kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Halk Caddesi üzerinde dün akşam meydana gelen kazada, dikkatsizlik sonucu 20 AHE 29 plakalı otomobil ile motosiklet çarpıştı. İddialara göre motosiklet sürücüsünün hızlı olduğu belirtilirken, yaşanan kaza da motosikletin otomobilin altına girdiği sürücünün ise son anda aracın altında kalmaktan kurtulduğu belirtildi.   Meydana gelen kazada sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. İlk müdahaleyi çevredekilerin müdahale ettiği kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildi. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.   Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde dün gece yaşanan kazada motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Halk Caddesi üzerinde dün akşam meydana gelen kazada, dikkatsizlik sonucu 20 AHE 29 plakalı otomobil ile motosiklet çarpıştı. İddialara göre motosiklet sürücüsünün hızlı olduğu belirtilirken, yaşanan kaza da motosikletin otomobilin altına girdiği sürücünün ise son anda aracın altında kalmaktan kurtulduğu belirtildi.

 

Meydana gelen kazada sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. İlk müdahaleyi çevredekilerin müdahale ettiği kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edildi. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

 

Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.