Müftü Ahmet Hulusi Efendi Unutulmadı

DENİZLİ 14.05.2018 - 13:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Unutulmadı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Milli Mücadele Kahramanlarından Müftü Ahmet Hulusi Efendiyi Unutmadı.   Bu konuda bir mesaj yayınlayan AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi;    99 yıl önce Denizli’mize işgal kuvvetlerinin girmemesi için cihad fetvasını yayınlayan ve “hiç değilse elinizle üç taş atın” diyen kahraman Müftü Ahmet Hulusi Efendi’yi rahmetle ve minnetle anıyoruz.   Denizli’mizde Milli Mücadele adına cihad bayrağını çeken ve İslam Kur’an için savaşa davet eden Müftü Ahmet Hulusi Efendi’yi iyi anlamamız ve iyi anmamız gerekir.      Nasıl ki bundan 99 yıl önce, 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi, Bayramyeri Meydanı’nda cihad fetvası ile İslam ve Kur’an için milleti mücadeleye davet etti ise, bizler de günümüzde Batı’nın işgal kuvvetleri ile yapamadığını kültür erezyonu ile yapılmaya çalışılmasına karşı mücadele vermeliyiz. dedi            

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Milli Mücadele Kahramanlarından Müftü Ahmet Hulusi Efendiyi Unutmadı.

 

Bu konuda bir mesaj yayınlayan AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

 99 yıl önce Denizli’mize işgal kuvvetlerinin girmemesi için cihad fetvasını yayınlayan ve “hiç değilse elinizle üç taş atın” diyen kahraman Müftü Ahmet Hulusi Efendi’yi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

 


Denizli’mizde Milli Mücadele adına cihad bayrağını çeken ve İslam Kur’an için savaşa davet eden Müftü Ahmet Hulusi Efendi’yi iyi anlamamız ve iyi anmamız gerekir.

 

 

 Nasıl ki bundan 99 yıl önce, 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi, Bayramyeri Meydanı’nda cihad fetvası ile İslam ve Kur’an için milleti mücadeleye davet etti ise, bizler de günümüzde Batı’nın işgal kuvvetleri ile yapamadığını kültür erezyonu ile yapılmaya çalışılmasına karşı mücadele vermeliyiz. dedi        

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.