Muhammet Subaşıoğlu Vatandaşlarla Buluşacak

YAŞAM 02.03.2017 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Muhammet Subaşıoğlu Vatandaşlarla Buluşacak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek.

  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, istek, şikâyet ve önerilerin dile getirilebilmesi amacıyla her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek. Merkezefendi Belediyesi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Sizi Dinliyoruz’ programında vatandaşlar saat 10.00 ila 15.00 arasında Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na isteklerini, önerilerini ve şikâyetlerini bildirecek.   İlki 4 Mart Cumartesi günü başlayacak olan buluşmalarla ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Her fırsatta zaten vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. Vakit bulduğum anda esnafımızı ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımızla buluşarak onları dinliyorum. Fakat ulaşamadığımız mutlaka Merkezefendi hemşerilerimiz oluyor. Bizde bundan sonra her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendi'li hemşerilerimizi belediyemizde misafir edeceğiz. Samimi bir ortamda hem çaylarımızı içeceğiz hem de vatandaşlarımızın isteklerini şikâyetlerini önerilerini alacağız. Bu hafta sonu Merkezefendili hemşerilerimizi belediyemize bekliyorum” dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, istek, şikâyet ve önerilerin dile getirilebilmesi amacıyla her ayın ilk Cumartesi günü vatandaşlarla bir araya gelecek. Merkezefendi Belediyesi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Sizi Dinliyoruz’ programında vatandaşlar saat 10.00 ila 15.00 arasında Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na isteklerini, önerilerini ve şikâyetlerini bildirecek.

 


İlki 4 Mart Cumartesi günü başlayacak olan buluşmalarla ilgili bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Her fırsatta zaten vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. Vakit bulduğum anda esnafımızı ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımızla buluşarak onları dinliyorum. Fakat ulaşamadığımız mutlaka Merkezefendi hemşerilerimiz oluyor. Bizde bundan sonra her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendi'li hemşerilerimizi belediyemizde misafir edeceğiz. Samimi bir ortamda hem çaylarımızı içeceğiz hem de vatandaşlarımızın isteklerini şikâyetlerini önerilerini alacağız. Bu hafta sonu Merkezefendili hemşerilerimizi belediyemize bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.