Mutfakta çıkan yangın büyümeden söndürüldü

ASAYİŞ 17.11.2016 - 08:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Mutfakta çıkan yangın büyümeden söndürüldü

denizli haber / denizli 20 haber / Mutfakta çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kayalık İtfaiye Şube ekipleri tarafından yangın söndürüldü.   Yangın mutfakta bulunan yemek ocağından kaynaklandığı ve kısa sürede mutfak dolaplarına sıçradığı belirtildi. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine çıkan yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü. Yangında herhangi bir yaralanma olmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Mutfakta çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde bir evin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kayalık İtfaiye Şube ekipleri tarafından yangın söndürüldü.

 

Yangın mutfakta bulunan yemek ocağından kaynaklandığı ve kısa sürede mutfak dolaplarına sıçradığı belirtildi. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine çıkan yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü.

Yangında herhangi bir yaralanma olmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.