Nihat Zeybekci İzmir'den mi aday olacak?

SİYASET 20.11.2018 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nihat Zeybekci İzmir'den mi aday olacak?

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, AK Parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi için konuşulan isimler arasında eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de bulunduğunu söyledi.   Deniz Sipahi, "En çok bu isimler konuşuluyor" başlığıyla yayımlanan yazısında "En son kulis bilgisi AK Parti’den geldi" ifadesini kullandı.   "Mahmut Özgener’in siyasete girmeme düşüncesinde olmasından dolayı kulislerde adı geçenlerin dışında bir arayışın olduğu söyleniyor" diyen Sipahi, şöyle devam etti:   — Bir dönem Süleyman Soylu’nun İzmir adaylığı bile konuşulmuştu. Ama bu olasılığın azaldığı söyleniyor. Kulislerde yine kamuoyunun yakından bildiği bir isim dolaştı geçenlerde… O da Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci… Zeybekci’nin hem belediye, hem bakanlık tecrübesini hatırlattılar. Ege’yi iyi bildiği, bakanlığı döneminde İzmir’e defalarca geldiği, kentin sorunlarına hakim olduğu söylendi.  

Hürriyet yazarı Deniz Sipahi, AK Parti kulislerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi için konuşulan isimler arasında eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de bulunduğunu söyledi.

 

Deniz Sipahi, "En çok bu isimler konuşuluyor" başlığıyla yayımlanan yazısında "En son kulis bilgisi AK Parti’den geldi" ifadesini kullandı.

 

"Mahmut Özgener’in siyasete girmeme düşüncesinde olmasından dolayı kulislerde adı geçenlerin dışında bir arayışın olduğu söyleniyor" diyen Sipahi, şöyle devam etti:

 

— Bir dönem Süleyman Soylu’nun İzmir adaylığı bile konuşulmuştu. Ama bu olasılığın azaldığı söyleniyor. Kulislerde yine kamuoyunun yakından bildiği bir isim dolaştı geçenlerde… O da Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci… Zeybekci’nin hem belediye, hem bakanlık tecrübesini hatırlattılar. Ege’yi iyi bildiği, bakanlığı döneminde İzmir’e defalarca geldiği, kentin sorunlarına hakim olduğu söylendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.