O ilçede yarın okullar tatil edildi

DENİZLİ 10.01.2017 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

O ilçede yarın okullar tatil edildi

denizli haber / denizli 20 haber / O ilçede yarın okullar tatil edildi

Denizli Çameli İlçesi'nde yoğun yağan kar nedeni ile yarın tüm okullar tatil edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamilelerinde izinli olacağı belirtildi.   Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada; Bugünkü yoğun kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanma nedeniyle çameli'de okulların yarın 11 ocak 2017 çarşamba günü tatil edildiği, kamuda çalışan engelli ve hamile memurlar da izinli sayılacağı belirtildi, 
denizli haber / denizli 20 haber / O ilçede yarın okullar tatil edildi

Denizli Çameli İlçesi'nde yoğun yağan kar nedeni ile yarın tüm okullar tatil edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamilelerinde izinli olacağı belirtildi.

 

Çameli Kaymakamlığından yapılan açıklamada; Bugünkü yoğun kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanma nedeniyle çameli'de okulların yarın 11 ocak 2017 çarşamba günü tatil edildiği, kamuda çalışan engelli ve hamile memurlar da izinli sayılacağı belirtildi, 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.