ODTÜ'den yeni bir skandal!

GÜNDEM 07.07.2018 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

ODTÜ'den yeni bir skandal!

Eğitimdeki başarısı ile değil rezaletleri ile gündeme gelen ODTÜ, yeni bir skandala imza attı. Üniversitenin mezuniyet töreninde siyasal şov yapan bazı öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçakça hakaretler içeren pankartlar taşıdı.   Her mezuniyet töreninde farklı skandalların yaşandığı ODTÜ’de gelenek değişmedi. Mezuniyet töreninden bazı öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve ona oy vererek destekleyen vatandaşlara hakarette sınır tanımayan sözde öğrencilere tepki yağdı. Öğrencilerin seçimlerde yenilen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye methiyeler dizmesi dikkat çekti.     Görüntüler büyük tepki çekti. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “ODTÜ’yü yıkın, üniversite yapın”, “Bu rezilliğe kim nasıl izin verdi?” ve “Bu edepsizliğin hesabı kesinlikle sorulmalı” diyerek skandala göz yumanları eleştirdi.  

Eğitimdeki başarısı ile değil rezaletleri ile gündeme gelen ODTÜ, yeni bir skandala imza attı. Üniversitenin mezuniyet töreninde siyasal şov yapan bazı öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçakça hakaretler içeren pankartlar taşıdı.

 

Her mezuniyet töreninde farklı skandalların yaşandığı ODTÜ’de gelenek değişmedi. Mezuniyet töreninden bazı öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve ona oy vererek destekleyen vatandaşlara hakarette sınır tanımayan sözde öğrencilere tepki yağdı. Öğrencilerin seçimlerde yenilen CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye methiyeler dizmesi dikkat çekti.

 

 

Görüntüler büyük tepki çekti. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “ODTÜ’yü yıkın, üniversite yapın”, “Bu rezilliğe kim nasıl izin verdi?” ve “Bu edepsizliğin hesabı kesinlikle sorulmalı” diyerek skandala göz yumanları eleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.