Örki,"Bir Oyun Dahi Heba Olmasına İzin Vermemeliyiz"

DENİZLİ 21.01.2019 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Örki,"Bir Oyun Dahi Heba Olmasına İzin Vermemeliyiz"

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın düzenlediği Sandık Müşahitleri İstişare Toplantısı’na katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak başkanlığında düzenlenen programa ayrıca AK Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.   Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği programda seçim ve sandık çalışmalarına ilişkin önemli mesajlar verildi. Etkinlikte partililere hitap eden Örki,’’Seçimde oy kullanan her bir vatandaşımızın oyu bize emanettir ve bizim güvencemiz altındadır. Bu yüzden sandıklarımızın başında her bir müşahit kardeşimiz güçlü ve emin bir şekilde durarak sandığına sahip çıkmalıdır. Bir oyun dahi heba olmasına izin vermemeliyiz.’’ ifadelerini kullandı.  Örki’den müşahitlere önemli uyarılar Salonda bulunan sandık müşahitlerine tecrübelerini aktaran Örki,’’İl Başkanlığı görevimden önce Aktepe Mahallesi’nde bulunan bir ilkokulda ben de sandık müşahitliği yaptım ve sandık başında yaşanan mücadeleye bizzat tanıklık ettim. Sandık başında duran görevli kardeşimiz etkin bir şekilde üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır. Çünkü bir oyun dahi çok büyük önemi vardır. Bu yüzden sizlere büyük görev düşüyor. Bu şuurla sandıklarımızı hiçbir zaman terk etmeyeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız.’’ dedi.

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki gün AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın düzenlediği Sandık Müşahitleri İstişare Toplantısı’na katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak başkanlığında düzenlenen programa ayrıca AK Parti Denizli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin katıldı.

 

Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği programda seçim ve sandık çalışmalarına ilişkin önemli mesajlar verildi. Etkinlikte partililere hitap eden Örki,’’Seçimde oy kullanan her bir vatandaşımızın oyu bize emanettir ve bizim güvencemiz altındadır. Bu yüzden sandıklarımızın başında her bir müşahit kardeşimiz güçlü ve emin bir şekilde durarak sandığına sahip çıkmalıdır. Bir oyun dahi heba olmasına izin vermemeliyiz.’’ ifadelerini kullandı. 

Örki’den müşahitlere önemli uyarılar

Salonda bulunan sandık müşahitlerine tecrübelerini aktaran Örki,’’İl Başkanlığı görevimden önce Aktepe Mahallesi’nde bulunan bir ilkokulda ben de sandık müşahitliği yaptım ve sandık başında yaşanan mücadeleye bizzat tanıklık ettim. Sandık başında duran görevli kardeşimiz etkin bir şekilde üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır. Çünkü bir oyun dahi çok büyük önemi vardır. Bu yüzden sizlere büyük görev düşüyor. Bu şuurla sandıklarımızı hiçbir zaman terk etmeyeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.