Otomobil ile kamyonet çarpıştı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 13:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Otomobil ile kamyonet çarpıştı

İHA- Denizli’de kontrolden çıkan otomobilin kamyonete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, Merkezefendi ilçesi Çaybaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamide K. idaresindeki 20 RS 242 plakalı otomobil yan yoldan caddeye çıkmaya çalışırken, Mehmet Ali S. yönetimindeki 16 NVJ 39 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışma sonrası otomobil sürücüsü Hamide K. yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün olayın şoku ile hayli korkması dikkatlerden kaçmadı. Kazaya karışan otomobil polis ve vatandaşlar tarafından ittirilerek yol kenarına çekilirken, araçların yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

İHA- Denizli’de kontrolden çıkan otomobilin kamyonete çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.


Kaza, Merkezefendi ilçesi Çaybaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Hamide K. idaresindeki 20 RS 242 plakalı otomobil yan yoldan caddeye çıkmaya çalışırken, Mehmet Ali S. yönetimindeki 16 NVJ 39 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışma sonrası otomobil sürücüsü Hamide K. yaralandı. Yaralı, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücünün olayın şoku ile hayli korkması dikkatlerden kaçmadı.


Kazaya karışan otomobil polis ve vatandaşlar tarafından ittirilerek yol kenarına çekilirken, araçların yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü.


Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.