Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

DENİZLİ 29.12.2017 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Denizli Merkezefendi İlçesinde dikkatsizlik sonucu otomobil ile motosiklet çarpıştı.Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.   Edinilen bilgiye göre ; Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesinde meydana gelen kazada , otomobil sürücüsü,karşı şeride geçmek istediği sırada seyir halinde ilerleyen motosiklet ile çarpıştı.Çarpışmanın etkisi ile yere düşen motosiklet sürücüsü,kanlar içinde yerde kaldı.Motosiklet sürücüsünün yardımına çevredekiler koşarken olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.   Sağlık ekiplerinin ilk müdahale sonrası yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Merkezefendi İlçesinde dikkatsizlik sonucu otomobil ile motosiklet çarpıştı.Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre ; Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesinde meydana gelen kazada , otomobil sürücüsü,karşı şeride geçmek istediği sırada seyir halinde ilerleyen motosiklet ile çarpıştı.Çarpışmanın etkisi ile yere düşen motosiklet sürücüsü,kanlar içinde yerde kaldı.Motosiklet sürücüsünün yardımına çevredekiler koşarken olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahale sonrası yaralı motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.