Otomobil ile transit çarpıştı: 2 yaralı

DENİZLİ 20.03.2018 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Otomobil ile transit çarpıştı: 2 yaralı

Denizli-Acıpayam yolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile transit çarpıştı. Kazada biri bayan 2 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 sularında Asmalıevler Mahallesi Acıpayam yolu üzeri, Pekdemir ışıkları olarak bilinen kavşakta, Volkan E. yönetimindeki 20 DK 253 plakalı otomobil ile 20 PU 629 plakalı transit dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Denizli istikametinden gelen transit sürücüsü ışıklardan sola dönmek isterken Acıpayam istikametinden gelen otomobil sürücüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan Volkan E. ve eşi yaralandı.   İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve iki ambulans sevk edildi. Olayda araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.        

Denizli-Acıpayam yolu üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile transit çarpıştı. Kazada biri bayan 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.00 sularında Asmalıevler Mahallesi Acıpayam yolu üzeri, Pekdemir ışıkları olarak bilinen kavşakta, Volkan E. yönetimindeki 20 DK 253 plakalı otomobil ile 20 PU 629 plakalı transit dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Denizli istikametinden gelen transit sürücüsü ışıklardan sola dönmek isterken Acıpayam istikametinden gelen otomobil sürücüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobilde bulunan Volkan E. ve eşi yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve iki ambulans sevk edildi. Olayda araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

 Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.