Özkan “Çardaklılar 15 Temmuz gecesi destan yazdı”

SİYASET 28.10.2016 - 17:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özkan “Çardaklılar 15 Temmuz gecesi destan yazdı”

denizli haber / denizli 20 haber / Özkan “Çardaklılar 15 Temmuz gecesi destan yazdı”

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Meclis’te söz aldı. Gündeminde 15 Temmuz gecesi Çardaklıların gösterdiği kahramanlık destanı vardı.   Özkan, 15 Temmuz gecesi özellikle Ankara’nın Kazan ilçesinde ortaya çıkan kahramanlık sonrası, Kazan ilçesinin isminin ‘KahramanKazan’ olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.   Cahit Özkan, tıpkı Kazan ilçesi gibi Türkiye’nin dört bir yanından gösterilen kahramanlık iradesinin Denizli’nin Çardak ilçesinde de yaşandığını hatırlattı. AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, darbe girişimi gecesinde Çardak ilçesinde yaşananları şu ifadelerle anlattı:   “Denizlimizin Çardak ilçesi de 15 Temmuz’da destan yazmıştır. Çardak Havalimanı'nı ele geçirmek ve kargo uçaklarıyla Ankara'da darbecilere destek için 550 komando kılıklı terörist havalimanına doğru yola çıkmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara ve havalimanlarına toplanma çağrısına uyarak Çardaklılar hain darbecileri havalimanı girişinde göğsünü siper ederek durdurmuştur. Çardak Belediye Başkanımız, Çardaklıları havalimanında toplamış, belediye iş makinalarıyla setler oluşturmuştur. Kadriye bacı konvoydaki kamyonun anahtarını zorla almış, Serdar Yarbay hainlerin kullandığı uçakların inmemesi için Çardak Havalimanı'nı karartmış, ikmal yapılmaması için 11 ton yakıtı tarlaya boşaltmıştır. Bu şekilde darbecileri Denizli'de püskürten, destan yazan kahraman Çardaklıları kutluyorum”
denizli haber / denizli 20 haber / Özkan “Çardaklılar 15 Temmuz gecesi destan yazdı”

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Meclis’te söz aldı. Gündeminde 15 Temmuz gecesi Çardaklıların gösterdiği kahramanlık destanı vardı.

 

Özkan, 15 Temmuz gecesi özellikle Ankara’nın Kazan ilçesinde ortaya çıkan kahramanlık sonrası, Kazan ilçesinin isminin ‘KahramanKazan’ olmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 

Cahit Özkan, tıpkı Kazan ilçesi gibi Türkiye’nin dört bir yanından gösterilen kahramanlık iradesinin Denizli’nin Çardak ilçesinde de yaşandığını hatırlattı. AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, darbe girişimi gecesinde Çardak ilçesinde yaşananları şu ifadelerle anlattı:

 

“Denizlimizin Çardak ilçesi de 15 Temmuz’da destan yazmıştır. Çardak Havalimanı'nı ele geçirmek ve kargo uçaklarıyla Ankara'da darbecilere destek için 550 komando kılıklı terörist havalimanına doğru yola çıkmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara ve havalimanlarına toplanma çağrısına uyarak Çardaklılar hain darbecileri havalimanı girişinde göğsünü siper ederek durdurmuştur. Çardak Belediye Başkanımız, Çardaklıları havalimanında toplamış, belediye iş makinalarıyla setler oluşturmuştur. Kadriye bacı konvoydaki kamyonun anahtarını zorla almış, Serdar Yarbay hainlerin kullandığı uçakların inmemesi için Çardak Havalimanı'nı karartmış, ikmal yapılmaması için 11 ton yakıtı tarlaya boşaltmıştır. Bu şekilde darbecileri Denizli'de püskürten, destan yazan kahraman Çardaklıları kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.