Pamukkale’de camiler Korona virüse karşı dezenfekte ediliyor

PAMUKKALE 17.12.2020 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Pamukkale’de camiler Korona virüse karşı dezenfekte ediliyor

Pamukkale Belediyesi koronavirüs ile mücadele konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm camilerde dezenfekte çalışmaları yaparak vatandaşların sağlıklı ortamda ibadet edebilmesini sağlıyor.   Tüm dünya gibi ülkemizde koronavirüs ile mücadelesini sürdürüyor. Pandeminin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Pamukkale Belediyesi halkın sağlığı için yoğun mesai yapıyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın kullandığı her noktada dezenfekte işlemi yapıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle özellikle Cuma namazları pazar yeri ve meydan gibi açık alanlarda kılınırken, Pamukkale Belediyesi buralarda kullanılan minber ve mihrapları da atık malzemelerden dönüştürerek halkın kullanımına sunmuştu. Havaların soğuması nedeniyle Cuma namazları artık sadece camilerde kılınmaya başladı. Pamukkale Belediyesi ekipleri de ilçe genelindeki 187 camide dezenfekte işlemlerini daha da sıklaştırdı. İlçedeki tüm camiler düzenli olarak ekipler tarafından dezenfekte edilerek, vatandaşların sağlıklı ortamlarda ibadet etmesi sağlanıyor.   HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halkın sağlığı için belediye olarak her türlü imkanı seferber ettiklerini ifade ederek, “Koronavirüs pandemisinin ilk gününden bu yana halkımızın sağlığı için çalışmalar yaptık. Kamu kurumları, camiler, iş yerleri gibi bir çok yerde dezenfekte işlemleri aralıksız yapıldı. On binlerce maskeyi halkımıza ve esnaflarımıza dağıttık. Havaların soğumasıyla birlikte daha önce pazar yerlerinde kılınan Cuma namazları artık sadece camilerde eda ediliyor. Ekiplerimiz ilçemizde bulunan 187 camiyi düzenli olarak dezenfekte ederek halkımızın sağlıklı ortamda ibadet etmesine olanak sağlıyor. Tüm halkımızdan koronavirüs önlemleri için hayati önem taşıyan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim” dedi.

Pamukkale Belediyesi koronavirüs ile mücadele konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm camilerde dezenfekte çalışmaları yaparak vatandaşların sağlıklı ortamda ibadet edebilmesini sağlıyor.

 

Tüm dünya gibi ülkemizde koronavirüs ile mücadelesini sürdürüyor. Pandeminin ortaya çıktığı ilk günden bu yana Pamukkale Belediyesi halkın sağlığı için yoğun mesai yapıyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri halkın kullandığı her noktada dezenfekte işlemi yapıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle özellikle Cuma namazları pazar yeri ve meydan gibi açık alanlarda kılınırken, Pamukkale Belediyesi buralarda kullanılan minber ve mihrapları da atık malzemelerden dönüştürerek halkın kullanımına sunmuştu. Havaların soğuması nedeniyle Cuma namazları artık sadece camilerde kılınmaya başladı. Pamukkale Belediyesi ekipleri de ilçe genelindeki 187 camide dezenfekte işlemlerini daha da sıklaştırdı. İlçedeki tüm camiler düzenli olarak ekipler tarafından dezenfekte edilerek, vatandaşların sağlıklı ortamlarda ibadet etmesi sağlanıyor.

 

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halkın sağlığı için belediye olarak her türlü imkanı seferber ettiklerini ifade ederek, “Koronavirüs pandemisinin ilk gününden bu yana halkımızın sağlığı için çalışmalar yaptık. Kamu kurumları, camiler, iş yerleri gibi bir çok yerde dezenfekte işlemleri aralıksız yapıldı. On binlerce maskeyi halkımıza ve esnaflarımıza dağıttık. Havaların soğumasıyla birlikte daha önce pazar yerlerinde kılınan Cuma namazları artık sadece camilerde eda ediliyor. Ekiplerimiz ilçemizde bulunan 187 camiyi düzenli olarak dezenfekte ederek halkımızın sağlıklı ortamda ibadet etmesine olanak sağlıyor. Tüm halkımızdan koronavirüs önlemleri için hayati önem taşıyan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.