Pamukkale semalarında 'Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı' mesajı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2021 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Pamukkale semalarında 'Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı' mesajı

Denizli’de “112 Günü” kapsamında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri üzerinde balon ve paraşüt uçuşu ile “Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı” yazılı pankart açıldı. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri diğer adıyla ‘Beyaz Cennet’te her gün balonlar ve paraşütler ile havalanırken “112 Günü” dolayısıyla sağlıkçılar “Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı” yazılı pankart ile havalandılar. “112 Acil Çağrı” numarasına dikkat çeken sağlık personelleri ardından paraşütte aynı yazı ile Pamukkale semalarında yaklaşık 1 saat havalandı. Uzun süre Pamukkale semalarında uçuş sergileyen sağlık çalışanları, 11 Şubat Avrupa 112 Günü etkinliklerinden farklı olarak böyle bir program ile farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.    

Denizli’de “112 Günü” kapsamında UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri üzerinde balon ve paraşüt uçuşu ile “Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı” yazılı pankart açıldı.



UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri diğer adıyla ‘Beyaz Cennet’te her gün balonlar ve paraşütler ile havalanırken “112 Günü” dolayısıyla sağlıkçılar “Acilse Tek Numara 112 Acil Çağrı” yazılı pankart ile havalandılar. “112 Acil Çağrı” numarasına dikkat çeken sağlık personelleri ardından paraşütte aynı yazı ile Pamukkale semalarında yaklaşık 1 saat havalandı. Uzun süre Pamukkale semalarında uçuş sergileyen sağlık çalışanları, 11 Şubat Avrupa 112 Günü etkinliklerinden farklı olarak böyle bir program ile farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.