PAÜ Minibüs Durağı araçlarını her gün dezenfekte ediyor

DENİZLİ 28.03.2020 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Minibüs Durağı araçlarını her gün dezenfekte ediyor

Denizli’de hat minibüsleri, koronavirüsüne karşı virüsün bulaşmasını önlemek için işi sıkı tutarak araçlarını her gün dezenfekte ediyor ve müşterilerine kolonya ile dezenfektan ikram ediyor.   Denizli’de 68 araçla en kalabalık hatta sahip olan Pamukkale Üniversite minibüs durağında koronavirüs nedeniyle vatandaşların ‘Evdekal’ çağrısı ile birlikte günlük araç sayısını 23’e düşürdü. İki günde bir değişiklik yapılan durakta sırayla çalışan minibüsçüler araçlarını her gün dezenfekte ederek yolcularını taşıyor. Çoğu zaman kendileri dezenfekte yaparken zaman zaman belediyenin dezenfekte ekiplerinden yardım alıyorlar.     İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede tedbirler doğrultusunda sosyal mesafeyi korumak ve virüsün yayılmasını minimum seviyeye indirmek için alınan karar gereği 7 yolcu alan minibüslerde, kolonya ve dezenfetan da bulunuyor. Minibüs şoförlerinin maske ve eldiven kullandığı araçlarında minibüse binen yolculara kolonya ve dezenfektan ikram ediliyor.  

Denizli’de hat minibüsleri, koronavirüsüne karşı virüsün bulaşmasını önlemek için işi sıkı tutarak araçlarını her gün dezenfekte ediyor ve müşterilerine kolonya ile dezenfektan ikram ediyor.

 

Denizli’de 68 araçla en kalabalık hatta sahip olan Pamukkale Üniversite minibüs durağında koronavirüs nedeniyle vatandaşların ‘Evdekal’ çağrısı ile birlikte günlük araç sayısını 23’e düşürdü. İki günde bir değişiklik yapılan durakta sırayla çalışan minibüsçüler araçlarını her gün dezenfekte ederek yolcularını taşıyor. Çoğu zaman kendileri dezenfekte yaparken zaman zaman belediyenin dezenfekte ekiplerinden yardım alıyorlar.

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede tedbirler doğrultusunda sosyal mesafeyi korumak ve virüsün yayılmasını minimum seviyeye indirmek için alınan karar gereği 7 yolcu alan minibüslerde, kolonya ve dezenfetan da bulunuyor. Minibüs şoförlerinin maske ve eldiven kullandığı araçlarında minibüse binen yolculara kolonya ve dezenfektan ikram ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.