PFDK'dan Denizlispor'a ceza

SPOR 31.01.2019 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PFDK'dan Denizlispor'a ceza

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Denizlispor'a, Adana Demirspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle ceza verdi.   Denizlispor Yönetim Kurulu konu hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada "Kulübümüz, Adana Demirspor mücadelesinde tribünlerimizden yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından para cezası ile cezalandırıldı.   Sahamızda yapılan kötü ve çirkin tezahüratın bu sezon ikinci kez gerçekleşmesi sebebiyle kulübümüz 10.000 TL para cezası alırken, Maraton Tribününün I, J ve Kapalı Üst B bloklarına giriş yapan seyircilerin Passolig kartlarının bloke edilerek bir sonraki iç saha müsabakasına girmesinin engellenmesini kararlaştırdı.   Kulübümüzün cezalar almaması için taraftarlarımızın gelecek maçlarımızda daha dikkatli olmasını, Denizli'ye ve Denizlispor'a yakışır şekilde takımlarını centilmence desteklemelerini önemle rica ediyoruz.   Denizlispor Yönetim Kurulu ifadeleri yer aldı.

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Denizlispor'a, Adana Demirspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle ceza verdi.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu konu hakkında açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada

"Kulübümüz, Adana Demirspor mücadelesinde tribünlerimizden yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından para cezası ile cezalandırıldı.

 

Sahamızda yapılan kötü ve çirkin tezahüratın bu sezon ikinci kez gerçekleşmesi sebebiyle kulübümüz 10.000 TL para cezası alırken, Maraton Tribününün I, J ve Kapalı Üst B bloklarına giriş yapan seyircilerin Passolig kartlarının bloke edilerek bir sonraki iç saha müsabakasına girmesinin engellenmesini kararlaştırdı.

 

Kulübümüzün cezalar almaması için taraftarlarımızın gelecek maçlarımızda daha dikkatli olmasını, Denizli'ye ve Denizlispor'a yakışır şekilde takımlarını centilmence desteklemelerini önemle rica ediyoruz.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu

ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.