PKK'yı Toprağa Gömeceğiz!

SİYASET 15.07.2016 - 08:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

PKK'yı Toprağa Gömeceğiz!

denizli haber / denizli 20 haber / PKK'yı Toprağa Gömeceğiz!

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan TBMM Genel Kurul’unda bir dakikalık söz alarak; “Silahları gömüp ülkemizi terk etmeyen PKK'yı toprağa gömeceğiz.” dedi. Milletvekili Özkan, Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticiliğini yapan "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin’in, "Sabri Başkale" kod adlı terörist Fethi Şarlatan’ın, sözde Tunceli sorumlusu "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir’in bir bir öldürüldüğünü söyledi. Teröristlerin cenazesine katılan, söylem ve eylemleriyle PKK'nın yanında yer alan belediye başkanlarından 6'sının tutuklandığını ve bazılarının ise görevden uzaklaştırıldığını ifade eden Özkan; “24 Temmuzda başlatılan barış ve huzur operasyonlarının da sonuna yaklaşıldı. Aziz milletimizin gönlü rahat olsun. Köşeye sıkışan ve telaşa kapılan PKK'nın dağ ve siyasi kadrosunun ensesindeyiz. Öyle ya da böyle terör belasını ülkemizin gündeminden bir an önce çıkaracağız. Silahları gömüp ülkemizi terk etmeyen PKK'yı toprağa gömeceğimizi ifade eder, yüce Meclisi saygıyla selamlarım.” dedi.  Mobil kullanan okuyucularımız videoyu masaüstü görünümden seyredebilir.
denizli haber / denizli 20 haber / PKK'yı Toprağa Gömeceğiz!

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan TBMM Genel Kurul’unda bir dakikalık söz alarak; “Silahları gömüp ülkemizi terk etmeyen PKK'yı toprağa gömeceğiz.” dedi.

Milletvekili Özkan, Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticiliğini yapan "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin’in, "Sabri Başkale" kod adlı terörist Fethi Şarlatan’ın, sözde Tunceli sorumlusu "Baran Dersim" kod adlı İsmail Aydemir’in bir bir öldürüldüğünü söyledi.

Teröristlerin cenazesine katılan, söylem ve eylemleriyle PKK'nın yanında yer alan belediye başkanlarından 6'sının tutuklandığını ve bazılarının ise görevden uzaklaştırıldığını ifade eden Özkan; “24 Temmuzda başlatılan barış ve huzur operasyonlarının da sonuna yaklaşıldı. Aziz milletimizin gönlü rahat olsun. Köşeye sıkışan ve telaşa kapılan PKK'nın dağ ve siyasi kadrosunun ensesindeyiz. Öyle ya da böyle terör belasını ülkemizin gündeminden bir an önce çıkaracağız. Silahları gömüp ülkemizi terk etmeyen PKK'yı toprağa gömeceğimizi ifade eder, yüce Meclisi saygıyla selamlarım.” dedi. 

Mobil kullanan okuyucularımız videoyu masaüstü görünümden seyredebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.