Sağanak yağış etkili geldi

GÜNDEM 25.07.2018 - 20:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sağanak yağış etkili geldi

Denizli’de yaklaşık 1 ay önce hemen hemen her gün özellikle esnafın korkulu rüyası olan sağanak yağmur bugün saat 19:00 sıralarında etkili bir şekilde yağmaya başladı.   Denizli’de yaklaşık 1 ay önce her gün yağıyordu. Bir müddet ara veren yağmur bugün bunalımlı havalardan sonra sağanak şekilde yağarak etkisini gösterdi.    Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji'den bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın Denizli'yi de etkisi altına alacağı açıklama gelmişti. Bugün akşam saatlerinde bunalımlı bir sıcaktan sonra ani bir şekilde bastıran yağmur havayı serinletti. Denizli Çınar Caddesi’nde vatandaşlar ani yağmurun altında kalarak ıslandı. Bazı vatandaşlarda yağmuru aldırış etmeden yürüyüşüne devam etti.   İstanbul ve bazı illeri etkisi altına alan sağanak yağışın etkili olabileceği üzerinde dikkatli olunması istendi.

Denizli’de yaklaşık 1 ay önce hemen hemen her gün özellikle esnafın korkulu rüyası olan sağanak yağmur bugün saat 19:00 sıralarında etkili bir şekilde yağmaya başladı.

 

Denizli’de yaklaşık 1 ay önce her gün yağıyordu. Bir müddet ara veren yağmur bugün bunalımlı havalardan sonra sağanak şekilde yağarak etkisini gösterdi. 

 

Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji'den bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın Denizli'yi de etkisi altına alacağı açıklama gelmişti. Bugün akşam saatlerinde bunalımlı bir sıcaktan sonra ani bir şekilde bastıran yağmur havayı serinletti. Denizli Çınar Caddesi’nde vatandaşlar ani yağmurun altında kalarak ıslandı. Bazı vatandaşlarda yağmuru aldırış etmeden yürüyüşüne devam etti.

 

İstanbul ve bazı illeri etkisi altına alan sağanak yağışın etkili olabileceği üzerinde dikkatli olunması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.