Sarayköy’de ‘Gece Yarasaları’ karı koca yakalandı

ASAYİŞ 02.11.2020 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy’de ‘Gece Yarasaları’ karı koca yakalandı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 24 Ekim 2020 tarihinde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 25 bin TL değerinde yüksek gerilim hattına ait demir malzemeleri çalan ve kendilerine “Gece Yarasaları”  ismini veren çete üyesi karı koca yakalandı.   Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi JASAT tarafından geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler 36 kamerayı  63 saat süre ile  izleyerek olayda kullanılan 20 LT XX araç plakası tespit etti.   Olayı 1 kadın 1’i erkek, 2 kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlenen olayda JASAT timleri tarafından şahısların kimlikleri tespit edildi. Fiziki takibi baştan ekipler “Demir Yumruk adı verilen operasyonda şüpheli 2 iahıs olayda kullandıkları araç ile sanayi bölgesinde yakalandı.   Şüphelilerden İhsan T.  (30) yakalanmamak için çatıya çıkarak saklanmasına rağmen ekipler tarafından affedilmedi. Yakalanan İhsan T. ve eşi Seher T.  (26) sevk edildikleri Sarayköy Nöbetçi Mahkemesince tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Öte yandan İhsan T.’nin 69 suç kaydı bulunduğu, eşi Seher T.’nin ise 22 suç kaydı, 3 farklı suçtan aranmasının bulunduğu belirtildi. Ayrıca 2017 ve 2018 yıllarında yakalanan ve kendilerine ‘Gece Yarasaları ismini veren çete üyeleri şahısların karı koca oldukları ve 4. Kez JASAT timleri tarafından yakalandıkları belirtildi.  

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 24 Ekim 2020 tarihinde bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 25 bin TL değerinde yüksek gerilim hattına ait demir malzemeleri çalan ve kendilerine “Gece Yarasaları”  ismini veren çete üyesi karı koca yakalandı.

 

Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi JASAT tarafından geniş çaplı araştırma başlattı. Ekipler 36 kamerayı  63 saat süre ile  izleyerek olayda kullanılan 20 LT XX araç plakası tespit etti.

 

Olayı 1 kadın 1’i erkek, 2 kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlenen olayda JASAT timleri tarafından şahısların kimlikleri tespit edildi. Fiziki takibi baştan ekipler “Demir Yumruk adı verilen operasyonda şüpheli 2 iahıs olayda kullandıkları araç ile sanayi bölgesinde yakalandı.

 

Şüphelilerden İhsan T.  (30) yakalanmamak için çatıya çıkarak saklanmasına rağmen ekipler tarafından affedilmedi. Yakalanan İhsan T. ve eşi Seher T.  (26) sevk edildikleri Sarayköy Nöbetçi Mahkemesince tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Öte yandan İhsan T.’nin 69 suç kaydı bulunduğu, eşi Seher T.’nin ise 22 suç kaydı, 3 farklı suçtan aranmasının bulunduğu belirtildi. Ayrıca 2017 ve 2018 yıllarında yakalanan ve kendilerine ‘Gece Yarasaları ismini veren çete üyeleri şahısların karı koca oldukları ve 4. Kez JASAT timleri tarafından yakalandıkları belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.