Sarayköy'de samanlık Yangını!

DENİZLİ 07.07.2018 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköy'de samanlık Yangını!

Denizli Sarayköy İlçesi’nde çıkan yangında bir samanlık alevler içinde kaldı.   Edinilen bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Hasköy Mahallesi’nde bir vatandaşa ait samanlıkta nedeni henüz belirlenmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine Sarayköy, Gümüşler ve Buldan İtfaiye ekipleri sevk edildi.     Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Samanlıkta çıkan yangın hayvanların bulunduğu ahıra sıçramadan söndürüldü. Soğutma çalışmalarının uzun süre süre sürdüğü samanlık yangınında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.   Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Sarayköy İlçesi’nde çıkan yangında bir samanlık alevler içinde kaldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Hasköy Mahallesi’nde bir vatandaşa ait samanlıkta nedeni henüz belirlenmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine Sarayköy, Gümüşler ve Buldan İtfaiye ekipleri sevk edildi.

 

 

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Samanlıkta çıkan yangın hayvanların bulunduğu ahıra sıçramadan söndürüldü. Soğutma çalışmalarının uzun süre süre sürdüğü samanlık yangınında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

 

Büyük çapta maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.