Sarayköy'de trafik kazası: 1 kişi yaralı

ASAYİŞ 22.06.2016 - 02:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Sarayköy'de trafik kazası: 1 kişi yaralı

denizlzi haber / denizli 20 haber / Sarayköy'de trafik kazası: 1 kişi yaralı

Denizli-Aydın Yolu üzeri Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Sarayköy ilçesi Beylerli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobil içerisinde sıkışan 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaşanan trafik kazasında otomobilin arka koltuğunda oturan bir kişi araç içerisinde sıkıştı. Kazaya önce çevredekiler ve otomobil sürücüsü ve otomobilde bulunan diğer yolcular müdahale etti. Araç içerisinde sıkışan ve yaralı olan kişi araçtan çıkarılamayınca sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Sarayköy şube ekipleri yaralıyı otomobilden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaralıya kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
denizlzi haber / denizli 20 haber / Sarayköy'de trafik kazası: 1 kişi yaralı

Denizli-Aydın Yolu üzeri Sarayköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Sarayköy ilçesi Beylerli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, takla atan otomobil içerisinde sıkışan 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaşanan trafik kazasında otomobilin arka koltuğunda oturan bir kişi araç içerisinde sıkıştı. Kazaya önce çevredekiler ve otomobil sürücüsü ve otomobilde bulunan diğer yolcular müdahale etti. Araç içerisinde sıkışan ve yaralı olan kişi araçtan çıkarılamayınca sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Sarayköy şube ekipleri yaralıyı otomobilden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaralıya kaza yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.